De Wereld Draait Door

- Thom Hoffman en Ad van Liempt. 50 jaar geleden vertelde Indië-veteraan Joop Hueting in het VARA-programma Achter het Nieuws over oorlogsmisdaden in Indonesië begaan door Nederlandse soldaten. Zijn dochter Hanna zit aan tafel, samen met Thom Hoffman en Ad van Liempt.

- De Verleiders. George van Houts, Tom de Ket, Leopold Witte en Victor Low, de mannen van de Verleiders, hebben vier jaar geleden het burgerinitiatief Ons Geld gelanceerd. Dat leidde tot een rapport met aanbevelingen voor de hervorming van ons geldstelsel. 

Article continues after the ad

- Frans Derks. Frans Derks, misschien wel de allerbeste scheidsrechter uit de Nederlandse sportgeschiedenis, zit aan tafel.

- Tafelheer: Hugo Borst

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Philippe Geubels (foto). Philippe Geubels presenteert de nieuwe televisiequiz Is Er Een Dokter In De Zaal bij RTL 4. In de quiz fungeert de Vlaamse koning van de comedy als wandelende medische encyclopedie.

- Fernando Halman. Fernando Halman gidst de kijker elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

 

Jinek

- Gerdi Verbeet. Wie krijgt de Gouden Ganzenveer? Gerdi Verbeet kondigt bij Jinek de winnaar aan.

- Gert-Jan Segers en Dilan Yesilgöz-Zegerius. Gert-Jan Segers (fractievoorzitter ChristenUnie) en Dilan Yesilgöz-Zegerius (kamerlid VVD) willen antisemitisme in Nederland harder aanpakken. Vanavond presenteren zij hun plannen.

- Finalisten De Slimste Mens. Wie spelen de finale van De Slimste Mens? Ze schuiven alle drie aan.

More content below the advertising