De Wereld Draait Door

- Nieuw EO-programma: Je geld of mijn leven. Vanavond zitten er vijf mensen aan tafel die geld nodig hebben voor een medische behandeling die in sommige gevallen het verschil tussen leven of dood betekent. 

- Patrick Laureij. Voor zijn eerste voorstelling Dekking Hoog werd Patrick Laureij genomineerd voor de Neerlands Hoop en nu komt de cabaretier met zijn tweede show, die toevallig Nederlandse Hoop heet.

Article continues after the ad

- Muziek: Caro Emerald

- Tafelheer: Johnny de Mol

- Huisdichter: Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Maarten van Rossem. Hij is de eenkoppige jury van de succesvolle tv-quiz De Slimste Mens. Vanavond schuift Maarten van Rossem aan om te praten over het grote succes van het programma en hoe hij geniet van zijn rol als brombeer annex jurylid.

- Jonathan Zandbergen, Estée Strooker en Ilja Gort. Sterrenchef Jonathan Zandbergen, winnares van Masterchef; Estée Strooker en wijnboer Ilja Gort helpt de kijker uit de brand en bereiden het perfecte kerstdiner voor een stressloze kerst.

 

Pauw

- Gerard Joling (foto), Shirma Rouse, Henk van der Meijden en Wibi Soerjadi. Een aantal vaste gasten verzorgt een spetterend optreden en ze pakken flink uit! Ook vertellen ze hoe het kerstfeest vroeger bij hen thuis werd gevierd.

- Guus Hiddink, Hans Kraay jr. en Sjoerd Weikamp. Voetbalclub De Graafschap bestaat 65 jaar. Kampioen van de Eredivisie werden ze nooit en ook de beker vind je niet terug in hun prijzenkast. Maar toch is de club niet weg te denken uit het Nederlands voetbal.

More content below the advertising