John de Mol wil van SBS een grote speler maken en trekt daarvoor alles uit de kast. RTL zit echter ook niet stil. Dit zijn de grote veranderingen die we de komende tijd kunnen verwachten op tv. 

Holland’s Got Talent 2.0

RTL had nu niet bepaald het allerbeste jaar ooit achter de rug; RTL Boulevard lag nogal vaak onder een vergrootglas en kreeg veel kritiek te verwerken. Ook verloor Humberto zijn Late Night-show, maar niet getreurd, Tan-fans! Hij presenteert een nieuw seizoen van Holland’s Got Talent! Met RTL’s nieuwste aanwinst Paul de Leeuw in de jury. Hij voegt zich bij Chantal Janzen, Angela Groothuizen en Dan Karaty.

Holland's Got Talent start vanavond weer om 20:00 uur op RTL 4.

Gordon terug van (nooit) weggeweest!

Love-him-or-hate-him-BN’er Gordon komt in 2019 voor het eerst in actie voor Talpa. Hij zei RTL gedag in 2018 en is dit jaar te zien op SBS6. Hij neemt plaats in de jury van de nieuwe dans én zangcompetitie DanceSing (start 10 januari) en krijgt zijn eigen spelshow, Dat Verzin Je Niet! (vanaf 13 januari).

VTBL met Humberto

In 2018 werd Tan ingeruild voor Twan! Humberto kan daardoor nog steeds niet kijken naar zijn opvolger RTL Late Night met Twan Huys. En dat kunnen we best begrijpen. Wat het extra pijnlijk maakt: Twan scoort véél slechter dan Tan. Kortom: Humberto focust zich op andere dingen. Naast Holland’s Got Talent, presenteert ‘ie óók de nieuwe voetbaltalkshow VTBL. We zn Bnwd!

Expeditie…. met wie?

De overstap van Art Rooijakkers naar RTL ging gepaard met heel veel ophef. Geruchten gingen dat Art onder meer overstapte om Expeditie Robinson te gaan doen. Onzin, zegt ‘ie zelf, maar Dennis Weening moest wél alvast het veld ruimen en dat was nogal pijnlijk. Tot op de dag van vandaag weten we niet wie Expeditie Robinson 2019 gaat presenteren. Nicolette Kluijver gaat het toch niet alleen doen?!

Roddelkoning Albert Verlinde komt terug!

RTL Boulevard krijgt er een directe concurrent bij! Vanaf 7 januari presenteren showbizzbaas Albert Verlinde en Jan Versteegh SBS6’s nieuwste roddelrubriek 6 Inside. Die show begint om 18.00 en loopt dus deels samen met RTL Boulevard. Spannend! Albert zat zelf maar liefst 15 jaar achter de desk als hét gezicht van Boulevard. Kan zijn nieuwe show hieraan tippen?

Article continues after the ad
More content below the advertising