We hebben ons oor weer gelegd op de riolen van Hollywood en een paar ranzige roddels verzameld.

Katherine Heigl

Als ze niet zo'n ongelooflijk naar mens was geweest, had Katherine Heigl een superster kunnen zijn. Nu is ze gewoon een diva die dénkt dat ze een ster is. Haar nieuwste serie is nog niet eens op de buis en de cast en crew hopen nu al dat de comedy gecanceld wordt, zodat ze van Heigl verlost zullen zijn.

Lady Gaga en Jeremy Renner

Bradley Cooper is niet het nieuwe vriendje van Lady Gaga geworden, maar ze heeft wel een andere acteur gevonden die nog diep in de kast zit en een nep-vriendin nodig heeft voor wat extra media-aandacht in de aanloop van zijn nieuwe film. Of zal Lady Gaga soms niet weten dat Jeremy Renner (Avengers: Endgame) al jaren een relatie heeft met zijn 'beste vriend' Kristoffer Winters?

Angelina Jolie en haar mannen

In haar jonge jaren leek Angelina Jolie zo lief, maar ze was knettergek! Na een one night stand met acteur Timothy Hutton liet ze zijn initialen op haar pols tatoeëren en toonde het hem vol trots. Hij vond dat niet zo romantisch en dumpte haar, maar Angie bleef hem volgen en stopte pas toen hij met een straatverbod dreigde. Ze richtte toen haar pijlen op David Duchovny en liet zijn initialen in haar schaamstreek zetten. 

Article continues after the ad
More content below the advertising