Win het boek De verkeerde vriend!

Win het boek De verkeerde vriend!

Ter gelegenheid van de verschijning van De verkeerde vriend van Gert-Jan van den Bemd bij uitgeverij Mantau op 16 februari geven wij het boek 5 x weg.

Happy End

Werner Mans heeft alles redelijk voor elkaar. Oké, zijn werk stelt niet veel voor, maar hij heeft een vrouw, een dochter en een stacaravan. Alles gaat goed. Tot zijn dochter zo nodig naar een discotheek wil. De vrienden die zijn dochter daar leert kennen, bedreigen Werners kalme bestaan. Voor het eerst in zijn leven moet hij opkomen voor zichzelf. Met alle gevolgen van dien.

Je kunt Gert-Jans schrijven vergelijken met die van Herman Koch. Hij is een echte verteller, weet de spanningselementen op de juiste momenten in de roman te plaatsen en sleurt de lezer mee naar het einde. Gert-Jan van den Bemd besluipt je met zijn fijnmazige schrijfstijl, trekt behoedzaam het koord aan en houdt je zo gevangen in deze overrompelende debuutroman. Een boek dat qua sfeer de serie Breaking Bad evenaart.

Winnen

Wil jij kans maken op deze prijs? Laat dan hieronder je gegevens achter! Heb je een Facebook-account? Like dan ook onze Facebook-pagina!

Deze actie loopt t/m 18 februari 2018. Voor nog meer te gekke winacties neem je een kijkje op onze winpagina!

Geslacht *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum
Postcode *
Huisnummer + toevoeging *
 
Je adres wordt automatisch opgezocht
Telefoonnummer
E-mail *
 

De leveringsvoorwaarden van Sanoma zijn op deze transactie van toepassing. Door verder te gaan geef ik aan daarmee akkoord te zijn.

 
Doe mee Het privacy- & cookiebeleid van Sanoma en SBS is van toepassing.

nieuwsbrief-rectangle

banner-actie-winnen