TV-Tips vandaag

UEFA Europa League: Rijeka - Feyenoord

UEFA Europa League: Rijeka - Feyenoord

RTL 7 om 19:00
Zowel voor Feyenoord als PSV is na een nederlaag én een overwinning deze derde wedstrijd beslissend voor een toekomst in de altijd verrassende Europa League.
Chefs Gone Wild

Chefs Gone Wild

Discovery Channel om 20:05
Oh nee hè, niet wéér een kookprogramma! Maar ho ho, in deze show haalt chef Jock Zonfrillo z'n ingrediënten hoogstpersoonlijk uit de eetcultuur van de Aboriginals!
Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde

NPO 3 om 20:25
In heel wat honden- en kattenbrokken zit 'dierlijk bijproduct'. Dat klinkt, tja... als wat eigenlijk? De Keuringsdienst gaat op onderzoek uit en stuit op een geheim!
Metropolis

Metropolis

NPO 3 om 21:50
We doen het allemaal, maar niemand haalt het in z'n hoofd om erover te praten. Metropolis heeft schijt aan de etiquette en gaat op zoek naar de beste kakverhalen!
Death Proof

Death Proof

Net5 om 22:10
De held van Death Proof is Kurt Russell, die een vertolking geeft met een inspiratie die we lang niet bij hem gezien hebben. Nondeju!

TV TIPS MORGEN

Thor

Thor

RTL 5 om 20:30
De man met de hamer komen we allemaal wel eens tegen. Maar als het Thor, de zoon van Odin, betreft, dan weet je zeker dat er serieus stront aan de knikker is.
College Tour

College Tour

NPO 3 om 20:30
Met zijn aparte verschijning, vrolijke beats en kritische teksten, maakt Stromae van ieder concert een feest. Houdt-ie zich ook staande tegenover kritische studenten?
Inside Amy Schumer

Inside Amy Schumer

Comedy Central om 20:45
Wie is Amy Schumer? Die vraagt stelt de Amerikaanse stand-upcomedian, actrice en producer zichzelf ook regelmatig. In de gelijknamige comedyserie zoekt ze dit uit.
Ebola: feiten en fabels

Ebola: feiten en fabels

NPO 2 om 21:05
Duizenden slachtoffers in Guinee, Sierra Leone en Liberia; ebola greep razendsnel om zich heen. Maar wat is ebola nou precies? Moeten wij ook in de paniek schieten?
't is hier fantasties!

't is hier fantasties!

SBS6 om 21:30
De tv-hit van de jaren '90 is terug; 't Is hier fantasties! Alleen onderzoekt niet Ursul de Geer maar Beau van Erven Dorens hoe wij Nederlanders vakantie vieren.

TV TIPS OVERMORGEN

Holland's Got Talent

Holland's Got Talent

RTL 4 om 20:00
Tijdens de eerste liveshow ging het goed mis; Robert ten Brink riep de verkeerde act tot winnaar uit. We hopen dat-ie tijdens de finale vanavond zijn leesbril opzet.
Het beste idee van Nederland

Het beste idee van Nederland

SBS6 om 20:00
Na 2 jaar van afwezigheid keert Het beste idee van Nederland terug op de buis. Ditmaal duiken Britt Dekker en Jochem van Gelder in de wereld van de Willie Wortels.
Vive la Frans

Vive la Frans

NPO 1 om 20:25
De laatste dagen op de camping krijgt Frans bezoek van Dré Hazes. Zijn sportverslaving, het verlies van zijn vader, zijn eigen carrière; hij vertelt er alles over.
DWDD Saturday Night

DWDD Saturday Night

NPO 3 om 20:50
Shirma Rouse, Leona Philippo en Berget Lewis trappen de nieuwe reeks van DWDD Saturday Night af. Hierin vertellen de dames hoe hun favoriete muziekavond eruitziet.
Holland zingt ...

Holland zingt ...

SBS6 om 22:55
Vanachter zijn piano begeleidt Jeroen van der Boom bekende artiesten die komen vertellen over platen die, door de jaren heen, veel voor hen betekend hebben.

banner tv-gids

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief TV Update

Deze week in Veronica Magazine

  • De Mulder-twins: het schaatsen begint weer!
  • Backstage bij Maestro met Susan Smit
  • Giel Beelen staat in Carré: 5 meningen
  • Sophie Hilbrand zat 6 maanden in de bak maar is nu terug op tv