TV-Tips vandaag

Heel Holland bakt

Heel Holland bakt

NPO 1 om 20:20
Petitfours, de Charlotte Russe-taart en de kiekeboetaart: de drie kandidaten van Heel Holland bakt zijn klaar voor de ultieme finaleproef. Wie is de beste?
RTL Snowmagazine

RTL Snowmagazine

RTL 4 om 15:55
Altijd al willen weten hoe je een voorwaartse salto met je ski's maakt? Of is Val Thorens echt alleen maar leuk voor studenten? Snowmagazine geeft de beste tips.
Soldaat van Oranje: The Making of

Soldaat van Oranje: The Making of

RTL 4 om 16:55
Soldaar van Oranje - De musical is de langstlopende productie ooit op musical gebied. Hoog tijd voor een kijkje in de wereld van deze oer-Hollandse megaproductie.
Focus: Wat is ongezonder? Suiker of Vet?

Focus: Wat is ongezonder? Suiker of Vet?

NPO 2 om 18:50
Twee Britse artsen besluiten uit te zoeken of suikers of vetten slechter zijn. Het helpt dat ze een tweeling zijn. Zo kunnen ze letterlijk de proef op de som nemen.
The World’s Best Chefs

The World’s Best Chefs

24Kitchen om 19:00
Katie Button neemt in The World's Best Chefs een kijkje achter de schermen bij de culinaire wereldtop. Zal zij de geheimen achter hun kookkunsten ontdekken?

TV TIPS MORGEN

Atlas

Atlas

NPO 3 om 20:25
De survivaltocht van zeshonderd kilometer, over de historische handelsroute van de Sahara naar Marrakesh, zit er bijna op. Wie mag zich de winnaar van Atlas noemen?
Mean Girls

Mean Girls

RTL 8 om 20:30
Vanaf het moment dat Cady op haar nieuwe school zit, heeft ze maar een doel: haar concurrente Regina alles afnemen wat haar zo gewild maakt. Daarin wil ze ver gaan.
Fast & Furious 5

Fast & Furious 5

Veronica om 20:30
Er zijn vele manieren om zeldzame auto's uit een rijdende trein te roven, maar het team van Dominic Toretto doet het op een manier die jij nooit zou hebben bedacht!
Memories

Memories

NPO 1 om 21:10
Vakantieliefdes; met weemoed denk je terug aan die vakantie waarin je verliefd werd op die Spaanse ober. Wat doe je als hij ineens met Anita Witzier voor je staat?
Holland's Next Top Model

Holland's Next Top Model

RTL 5 om 21:30
Na negen weken ploeteren, moeten de vier overgebleven kandidates vanavond nog één keer shinen op de catwalk om uit te maken wie dit seizoen de knapste kop heeft.
25 jaar RTL: Het vergeten kind

25 jaar RTL: Het vergeten kind

RTL 4 om 21:30
RTL bestaat 25 jaar en iedereen mag dat weten. Het eerste wapenfeit van de jubileumviering is een speciale liveshow ter ere van stichting Het vergeten kind. Mooi!
Bloedverwanten

Bloedverwanten

NPO 1 om 22:05
Vijf nieuwe gezichten en een lading nieuwe ontwikkelingen; Bloedverwanten gaat komend seizoen los. Familiebedrijf De Winter Flowers krijgt het wederom voor de kiezen.

TV TIPS OVERMORGEN

Geef mij nu je angst

Geef mij nu je angst

RTL 4 om 21:30
NIEUW! Irene Moors helpt mensen met een angst- en dwangstoornis om een nieuwe start te maken. Zoals Karin, die het huis uit wordt gegooid als ze niet verandert ...
De Grote Bijbelquiz 2014

De Grote Bijbelquiz 2014

NPO 2 om 20:25
Weet jij net zo veel over de Bijbel als Arie Slob? Bert van Leeuwen en Jacobine Geel testen de Bijbelkennis van hem en andere BN'ers, en jij mag natuurlijk meedoen!
Verslaafd!

Verslaafd!

RTL 4 om 20:30
Peter van der Vorst en interventionist Jim Geduld komen weer to the rescue! Marco is verslaafd aan wiet en speed en is heel agressief. Zou een interventie helpen?
Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden

RTL 5 om 20:30
Over achtbaanritten gesproken. Roy werkt aan een collectie huispakken maar is tegelijk smoorverliefd. Het liefst wil hij samenwonen, maar dat gaat niet zomaar.
Clueless

Clueless

RTL 8 om 20:30
Cher (Alicia Silverstone) is een hippe tiener uit Beverly Hills. Ze helpt ook haar klasgenootje met haar populariteit, maar krijgt daar al snel spijt van ...
Gone in Sixty Seconds

Gone in Sixty Seconds

Veronica om 20:30
Als het iemand lukt om vijftig auto's in één nacht te stelen, dan is het Nicolas Cage wel. Hij zal ook wel moeten: als het niet lukt, gaat zijn broertje eraan ...
Bobbi Eden: Dubbel D in L.A.

Bobbi Eden: Dubbel D in L.A.

RTL 5 om 21:30
Wist je dat pornoster Bobbi Eden eigenlijk heel burgerlijk is? Zo niet, dan kom je er vanaf vanavond wel achter. Bereid je voor op hondjes en gehaakte poppetjes!

banner tv-gids

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief TV Update

Deze week in Veronica Magazine

  • De Mulder-twins: het schaatsen begint weer!
  • Backstage bij Maestro met Susan Smit
  • Giel Beelen staat in Carré: 5 meningen
  • Sophie Hilbrand zat 6 maanden in de bak maar is nu terug op tv