TV-Tips vandaag

Der Untergang

Der Untergang

RTL 7 om 20:00
Berlijn, april 1945. De nederlaag van de nazi's komt steeds dichterbij. In de bunker van Adolf Hitler begint het besef door te dringen dat de oorlog verloren is.
War Horse

War Horse

Net5 om 20:30
Een boerenjongen raakt zijn knol kwijt wanneer zijn vader 'm aan het leger verkoopt. Ondanks dat hij nog veel te jong is, gaat-ie als soldaat zijn paard achterna.
Who Do You Think You Are? USA

Who Do You Think You Are? USA

TLC om 21:00
Terwijl de broer van de Ierse moeder van Martin Sheen actief was in de Ierse burgeroorlog, streed de broer van zijn vader tegen Franco in Spanje. Pittig gezinnetje!
The '90s: the Decade: That Connected Us

The '90s: the Decade: That Connected Us

National Geographic Channel om 22:00
De tv-serie Friends, de foezelige Furby's, Jerry Springer, maar ook Bill Clinton. De jaren '90 stonden bol van hoogte- en dieptepunten. Erik de Zwart blikt terug.
Close-Up Kings

Close-Up Kings

Discovery Channel om 22:00
Drie adviseurs blijken geniale goochelaars te zijn en krijgen een eigen tv-show; het verhaal van Close-Up Kings is net zo verbluffend als hun vingervlugge vondsten.
zo: RAYMANN

zo: RAYMANN

NPO 1 om 23:10
Links- of rechtsom; de zondag is een beetje een zure avond. Jörgen Raymann verzacht de pijn met zijn vlijmscherpe grappen en kleurrijke persiflages.

TV TIPS MORGEN

19 Kids and Counting

19 Kids and Counting

TLC om 16:25
Jim en Michelle laten de grootte van hun gezin over aan onze lieve Heer. Inmiddels hebben ze 19 kinderen. Dat is zwaar. Toch sluiten ze nóg een kind niet uit.
Adventure Time

Adventure Time

Cartoon Network om 17:00
De een na de andere bekende acteur kruipt in de huid van een animatiefiguurtje. Tel daar een leuke verhaallijn bij op en het succes van Adventure Time is verklaard.
Tourette on Tour

Tourette on Tour

RTL 5 om 20:30
Mensen met Gilles de la Tourette kunnen meer dan blaffen en vloeken. Spike, Dennis Weening en Babette Verhoef leveren in Tourette in Tour het verbluffende bewijs.
Deja Vu

Deja Vu

Veronica om 20:30
Doug Carlin wordt ingeschakeld om bewijsmateriaal te verzamelen wanneer er een bom is ontploft op een boot. Het déjà vu-gevoel van betrokken moet hem helpen.
De week van Filemon

De week van Filemon

NPO 3 om 21:20
Filemon gaat opnieuw op pad met Arie Boomsma. Dat deed-ie in 2011 ook al eens, wat uitmondde in een homo-erotisch onderonsje. Wat hebben ze vanavond voor ons in petto?
The 12 Year Old Shopaholic

The 12 Year Old Shopaholic

TLC om 22:00
Koopverslaafde, manipulatieve kids, van wie de ouders geen nee kunnen zeggen, laten ziet wat een koopverslaving met hen doet. Zo jong en nu al een gat in de hand.

TV TIPS OVERMORGEN

Uit de kast

Uit de kast

NPO 3 om 21:20
Arie Boomsma keert terug om jonge homo's en lesbiennes te volgen bij hun coming-out. Zoals Bjorn (21), die zich eindelijk niet meer afsluit voor zijn gevoelens.
Cops

Cops

RTL 7 om 18:00
Bad boys, bad boys, what you gonna do ... Geen scripts, geen scenario en geen acteurs: een nieuw seizoen met het echte werk van de politie in de Verenigde Staten!
Het klokhuis

Het klokhuis

NPO 3 om 18:23
Het Klokhuis richt zich vanwege de Dutch Design Week op Hollandse ontwerpen. Wat denk je bijvoorbeeld van een 3D-printer die stoelen maakt van oude koelkasten?!
The Forgotten

The Forgotten

RTL 8 om 20:30
Telly (Julianne Moore) worstelt met het verlies van haar zoontje Sam, zeker als haar man als haar psychiater beweren dat hij nooit heeft bestaan. Is zij nou gek?
Cop Out

Cop Out

Veronica om 20:30
Bruce Willis en Tracy Morgan zoeken de crimineel die het waardevolle honkbalkaartje van eerstgenoemde heeft gestolen. Dat gaat natuurlijk weer niet zomaar ...
Vermist

Vermist

NPO 1 om 21:25
Jaap Jongbloed bijt zich nog steeds als een jonge pitbull vast in onverklaarbare vermissingen. Vanavond zijn o.a. de ouders van Kris en Lisanne te gast.
RTL Late Night

RTL Late Night

RTL 4 om 22:30
Humberto krijgt 't toch maar weer voor elkaar: superster Pharrell Williams komt vanavond even buurten in RTL Late Night. Daar worden wij nou hartstikke happy van.

banner tv-gids

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief TV Update