TV-Tips vandaag

What's Your Number?

What's Your Number?

Net5 om 20:30
Ally Darling (Anna Faris) heeft gehoord dat je na twintig bedpartners de ware Jacob niet meer zal vinden. En zij heeft er inmiddels al negentien gehad...
Marooned with Ed Stafford

Marooned with Ed Stafford

Discovery Channel om 21:00
Ed Stafford probeert op acht onherbergzame plekken te overleven. Waarom? Dat is de vraag. Bewijsdrang? Of is de Britse ex-militair gewoon (prettig) gestoord?
Zombie - The Resurrection of Tim Zom

Zombie - The Resurrection of Tim Zom

NPO 3 om 21:00
Tim Zom, alias Zombie, is een eikel volgens z'n pa. Zijn moeder is al even complimenteus. Een portret van een jongen, wiens leven werd gered door het skateboard.
Liefs uit...

Liefs uit...

NPO 1 om 21:30
De Turkse Hakan verhuist voor de liefde naar het altijd zonnige Mijdrecht. Hier blijkt al snel dat vriendin Sanita wil dat hij zijn dansambities aan de wilgen hangt.
Return to Amish

Return to Amish

TLC om 21:55
De vijf jongeren keren onverhoopt terug naar hun strenggelovige roots. Oude wonden springen open, gevolgd door nieuwe issues, intriges en oplopende irritaties.
Shownieuws

Shownieuws

SBS6 om 22:55
De eerste rel rond de Televisier-Ring is losgebarsten: Jeroen van Koningsbrugge verloot zijn Mercedes onder fans die stemmen op de serie Smeris. Maar mag dat wel?

TV TIPS MORGEN

Libelle & Claartjes keuken

Libelle & Claartjes keuken

SBS6 om 16:50
De Libelle-lezeres kent haar vast van al haar geweldige recepten: in samenwerking met het vrouwenblad is Claartje Lindhout nu dagelijks op de tv met een eigen show.
Nieuws? Uit de natuur!

Nieuws? Uit de natuur!

NPO 3 om 17:40
Tom en Yannick komen oog in oog te staan met de grootste killer op aarde. Niet de leeuw of haai, maar gewoon de ordinaire mug. Wat kunnen we tegen die krengen doen?
The Italian Job

The Italian Job

RTL 5 om 20:30
Charlie Croker creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van LA. Doel: het stelen van een grote hoeveelheid goud. Voor de vlucht staan Mini Coopers klaar.
College Tour

College Tour

NPO 3 om 20:30
Jerry Springer kennen we van zijn talkshow waarin de gasten het liefst met elkaar op de vuist gaan. Hopelijk weet hij zich in te houden als studenten hem ondervragen.
Flikken Maastricht

Flikken Maastricht

NPO 1 om 20:30
Na vier seizoenen vol lief en leed moesten we vorige week afscheid nemen van Esmee, die een koppie kleiner werd gemaakt door Tony. De grote vraag is: leeft hij nog?
De Hokjesman

De Hokjesman

NPO 2 om 21:05
Volgens programmamaker Marcel Schaap ontdek je de rimboe in jezelf als je naar De Hokjesman kijkt. Hierin gaat hij op safari in eigen land. We zijn benieuwd.
Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn

NPO 1 om 22:25
Iedereen loopt wel eens tegen de starre houding van de overheid aan. In Kanniewaarzijn worden deze ervaringen op hilarische wijze gedeeld.

TV TIPS OVERMORGEN

NPO Radio 2 Mijlpaal: Caro Emerald

NPO Radio 2 Mijlpaal: Caro Emerald

NPO 3 om 21:30
Met haar stem heeft Caro Emerald heel wat trommelvliezen gestreeld. In vijf jaar tijd bouwde ze een indrukwekkende carrière op. Hoog tijd dus voor de Mijlpaalprijs!
Market Garden

Market Garden

NPO 1 om 14:00
Onder aanwezigheid van koning Willem-Alexander en de Poolse president Bronislaw Komorowski wordt in Driel Operatie Market Garden herdacht.
Hoarders

Hoarders

Fox om 19:30
Linda is gek op verzamelen én gek in haar hoofd. Emoties zijn haar vreemd. Zo kan ze maar moeilijk kiezen tussen het leven van haar man en dat van een plant. Tja...
Looper

Looper

RTL 5 om 20:00
Joe is een huurmoordenaar die terug in de tijd wordt gestuurd om zijn slachtoffers af te knallen. Dat gaat prima, totdat hij oog in oog komt te staan met zichzelf.
Jeroen Leenders: Sorry, ik ben Jeroen Leenders

Jeroen Leenders: Sorry, ik ben Jeroen Leenders

NPO 3 om 22:25
Jaren geleden reed de Vlaamse lolbroek Jeroen Leenders nog rond in zijn een taxi. Inmiddels heeft 'de klant laten lachen' voor hem een heel nieuwe betekenis gekregen.
De beste liedjes van ...

De beste liedjes van ...

SBS6 om 23:00
Niels Geusebroek kwam onze woonkamers binnen via The Voice en heeft sindsdien een vast plekje veroverd. Vanavond zingt hij nummers die een hoop voor hem betekenen.

banner tv-gids

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief TV Update

Deze week in Veronica Magazine

  • Moeder, ik wil bij de revue: nostalgiespektakel
  • Paaldansen: Kelly Pfaff en Winston Post durven het!
  • Ook voor volwassenen: tienerfilms Big Business
  • Waylon slaat terug: Ik ben nou eenmaal geen saaie lul!