TV-Tips vandaag

Ibiza Day & Night

Ibiza Day & Night

Veronica om 18:30
Brabants én Neerlands trots Hardwell, de nummer 1 dj van de wereld volgens de DJ Mag Top 1000, wordt in deze laatste Ibiza Day & Night het hemd uit het lijf gevraagd.
vtwonen

vtwonen

SBS6 om 18:30
Petra wil wat vrolijkheid in de woonkamer, maar met die vreselijke meubels die Arjen geërfd heeft van zijn ouders is dat niet te doen. Tijd voor een make-over!
3 op reis

3 op reis

NPO 3 om 19:55
Evi speelt vanavond een thuiswedstrijd: de Vlaamse laat ons alle ins en outs van haar Antwerpen zien. Bij het vallen van de avond doet ze zelfs 'een MASke'. Een wat?
De reünie

De reünie

NPO 1 om 20:20
CB 'Send Me an Angel' Milton scoorde hits, raakte verslaafd en belandde op straat in Barcelona, waar hij vervolgens werd 'herondekt' door een Amerikaanse producer.
Out of the Furnace

Out of the Furnace

HBO 1 om 20:30
In Out of the Furnace is het acteerwerk top, vooral van - what else is new? - Christian Bale die knalt als de oudere broer van Irak-veteraan Casey Affleck.
Horrible Bosses

Horrible Bosses

Net5 om 20:30
Velen onder ons hebben er wel eens over gedacht hoe het zou zijn als je baas van de trap zou donderen. De vrienden Nick, Dale en Kurt gaan nog een stapje verder.
SlimmerIQen

SlimmerIQen

RTL 4 om 21:20
Hoogbegaafd. Tja, dan doemt direct het beeld van brildragende, sociaal onhandige types op. De 16 kandidaten van de quiz SlimmerIQen bewijzen het tegenovergestelde.

TV TIPS MORGEN

2Doc: Ne me quitte pas

2Doc: Ne me quitte pas

NPO 2 om 20:10
Bob en Marcel hebben elkaar gevonden in de bossen van Wallonië. Hoewel het duo met de nodige humor tegen het leven aankijkt, willen ze er tóch een eind aan maken.
The Night Shift

The Night Shift

RTL 8 om 20:30
Alle acht afleveringen van het eerste seizoen van The Night Shift donderen in een week de huiskamer binnen. Grote kans dus dat we daarna zelf aan het infuus moeten.
Red Dawn

Red Dawn

Veronica om 20:30
Een groep tieners probeert zijn stad te redden na een invasie van Noord-Koreanen. Zoals het Amerikaanse helden betaamt, ontpoppen ook zij zich tot mini-Rambo's.
Op de ambulance met...

Op de ambulance met...

TLC om 21:00
Gezien het onbegrip dat er bestaat over hun werk, dompelen vier BN'ers zich 24 uur lang onder in de wereld van de ambulancebroeder. Sofie van den Enk mag als eerste.
Girls Behind Bars - Stacey Dooley in the USA

Girls Behind Bars - Stacey Dooley in the USA

TLC om 22:00
Kaalgeschoren koppen, douches van drie minuten en push-ups om half 6 's ochtends; dit is wat vrouwelijke gevangenen te wachten staat die meedoen aan bootcamp Shock.
Unsafe Sex in the City

Unsafe Sex in the City

RTL 5 om 22:30
Seksuele voorlichting blijkt weinig effectief als puntje bij, eh, paaltje komt. Het resultaat: een hoop soa's bij oprecht verbaasde jongeren. Tijd voor verandering!

TV TIPS OVERMORGEN

UEFA Champions League: Paris Saint Germain - Ajax

UEFA Champions League: Paris Saint Germain - Ajax

NPO 3 om 20:15
Had Ajax in de eerste wedstrijd tegen PSG nog de mazzel dat Zlatan Ibrahimovic zijn avond niet had, al-ie het vanavond op zijn heupen krijgt, is elke ploeg kansloos.
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Veronica om 20:30
Het vuurwerk wordt bewaard voor het tweede deel, maar ondertussen is het ook in dit deel weer aangenaam toeven, dat volledig draait om de zoektocht naar de Horcruxes.
Geef mij nu je angst

Geef mij nu je angst

RTL 4 om 21:30
Hans lijdt aan een angststoornis. Door zijn angst mist hij ouderavonden, voetbalwedstrijden van zijn kids en kan hij niet mee op vakantie. Er móet iets veranderen.
Supercar Superbuild

Supercar Superbuild

Discovery Channel om 22:00
Een Maserati Ghibli, een Dodge SRT Viper of een Lamborghini Huracan; stuk voor stuk auto’s om bij te likkebaardden, maar hoe worden deze iconen in elkaar geknutseld?
Joris' Wereld

Joris' Wereld

NPO 1 om 22:20
Scharrelde hij in Joris' Showroom nog wat in het land op zoek naar enerverende verhalen van bijzondere medelanders, in Joris' Wereld gaat Joris Linssen de grens over.
Children of Men

Children of Men

RTL 7 om 22:45
In het jaar 2027 is de mens alweer 18 jaar onvruchtbaar. Voormalig activist Theo ziet de toekomst somber in, totdat zijn ex met een wel heel bijzonder verzoek komt.
2Doc: Narco Cultura

2Doc: Narco Cultura

NPO 2 om 23:00
Richard Soto bevindt zich midden in de storm van de Mexicaanse drugsoorlog. Hij is forensisch onderzoeker in Ciudad Juárez, één van 's werelds gevaarlijkste steden.

banner tv-gids

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief TV Update

Deze week in Veronica Magazine

  • Anouk: heerlijk als een man ook weer weggaat!
  • Het nieuwe gezicht van 3 op reis: Evi Hanssen
  • We zijn op de set bij Downton Abbey
  • Jennifer Lawrence schittert in de derde Hunger Games-film