TV-Tips vandaag

Yolanthe

Yolanthe

SBS 6 om 21:30
We zien altijd vooral de glamour, maar volgens Yolanthe leidt ze lang niet altijd een sprookjesleven. Deze realitysoap biedt een kijkje in haar échte bestaan.
De tweedimensionale koning

De tweedimensionale koning

Nederland 2 om 19:30
Hoe is bepaald welke kunstenaars de nieuwe staatsieportretten van koning Willem-Alexander mochten maken? Deze reportage brengt de strijd achter de schermen in beeld.
Het zijn net mensen

Het zijn net mensen

RTL 4 om 20:30
Quizmaster Paul de Leeuw stelt teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk komische vragen over het dierenrijk. Dat wordt vast een beestenboel!
The Godfather

The Godfather

Canvas om 20:40
Als je je vanavond aan een filmklassieker wilt wagen, zou dit hem moeten zijn. Een met drie Oscars bekroond standaardwerk met een briljante Marlon Brando!
Alles mag op vrijdag

Alles mag op vrijdag

RTL 4 om 21:30
Geer en Goor zijn terug! In een komische spelshow onder leiding van Jandino Asporaat zorgen de twee ongetwijfeld voor ouderwets vrijdagavondvermaak.
X2

X2

RTL 5 om 22:15
In deze sequel nemen de gemuteerde helden het weer op tegen een team andere superfreaks. Knallende actie en vette effecten gegarandeerd!

TV TIPS MORGEN

Sterren springen

Sterren springen

SBS 6 om 20:00
Wie maakt vanavond de mooiste sprong en wint? Jeffrey Wammes, Koen Verweij, Anna-Alicia Sklias, Joey Spaan, Lucia Rijker en Britt Dekker vechten het uit!
NOS Koningsdag 2014

NOS Koningsdag 2014

Nederland 1 om 09:47
Voor het eerst in de geschiedenis viert Nederland Koningsdag. De koninklijke familie doet dat in Noord-Holland, waar zij verschillende plaatsen bezoeken.
Koningsdag in Carré

Koningsdag in Carré

Nederland 2 om 18:35
Koningsdag wordt muzikaal omlijst in Carré, met o.a. Ernst Daniel Smid, Thomas Berge en Pearl Jozefszoon. Om 22:35 ook een registratie van een concert in Haarlem.
Youp van 't Hek: Wigwam

Youp van 't Hek: Wigwam

Nederland 1 om 20:25
Youp van 't Hek is 60, maar de wigwam uit zijn kindertijd heeft hij bewaard. Vanuit die vertrouwde plek vertelt hij geen indianenverhalen, maar grappige anekdotes.
RTL 5 Presenteert: 538 Koningsconcert

RTL 5 Presenteert: 538 Koningsconcert

RTL 5 om 22:00
Nog meer muzikaal geweld op Koningsdag. Radio 538 gaat los in Breda, met optredens van Martin Garrix, Yellow Claw, DI-RECT en Nielson.
The Expendables

The Expendables

Veronica om 22:00
De grootste lol van deze actiefilm is de verzameling stoere mannen (o.a. Mickey Rourke en Jason Statham) die Sylvester Stallone bij elkaar heeft weten te trommelen.
The Guard

The Guard

Nederland 3 om 22:35
Brendan Gleeson speelt een Ierse Dirty Harry in deze misdaadfilm waarin drugssmokkel en geweld centraal staan. Hij wordt bijgestaan door FBI-agent Don Cheadle.
Pan's Labyrinth

Pan's Labyrinth

RTL 5 om 23:00
Dit prachtige sprookje van Gullermo del Toro mag je niet missen. De kleine Ofelia gaat op in een wereld vol feeën, fauns en andere fantasiewezens.
Paaspop

Paaspop

Nederland 3 om 00:10
Paaspop is de traditionele opener van het festivalseizoen. BNN deed verslag van het evenement, waar o.a. Guus Meeuwis, Kaiser Chiefs en Kensington optraden.

TV TIPS OVERMORGEN

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland

SBS 6 om 21:30
Undercover in Nederland bestaat tien jaar, dus tijd voor een nieuw seizoen boeven vangen met Alberto Stegeman. Vanavond lokt hij een pedofiel in de val!
Luik-Bastenaken-Luik

Luik-Bastenaken-Luik

Nederland 1 om 14:00
Niki Terpstra bewees dat we weer eens een klassieker konden winnen. Nu is het de beurt aan Bauke Mollema in Luik-Bastenaken-Luik!
Studio Sport Eredivisie

Studio Sport Eredivisie

Nederland 1 om 19:00
Wordt Ajax kampioen? Of is de klap tegen PEC Zwolle uit de bekerfinale te hard aangekomen? Bord op schoot en kijken maar!
Pirates of the Caribbean: on Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: on Stranger Tides

Net 5 om 20:00
Deel 4 alweer uit de superpopulaire Pirates-reeks! Kapitein Jack Sparrow raakt verwikkeld in een race met Blackbeard. Het doel? De fontein van de eeuwige jeugd!
Wilfred

Wilfred

Comedy Central om 22:35
Elijah Wood dacht net een goede vriend gevonden te hebben in Wilfred, blijkt de man in het hondenpak geheugenverlies te hebben. Seizoen 2 begint meteen goed!

banner tv-gids

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief TV Update

Deze week in Veronica Magazine

  • Backstage vij Celblok H: ‘Mijn broek is nat, erg?’
  • Mike Tyson: ‘Het is een wonder dat ik nog leef’
  • Lachkick in Amsterdam met Mann, Diaz & Upton
  • Renate Gerschtanowitz: ‘Wij roddelen thuis wat af!’