TV-Tips vandaag

Holland's Got Talent

Holland's Got Talent

RTL 4 om 20:00
Tijdens de eerste liveshow ging het goed mis; Robert ten Brink riep de verkeerde act tot winnaar uit. We hopen dat-ie tijdens de finale vanavond zijn leesbril opzet.
Het beste idee van Nederland

Het beste idee van Nederland

SBS6 om 20:00
Na 2 jaar van afwezigheid keert Het beste idee van Nederland terug op de buis. Ditmaal duiken Britt Dekker en Jochem van Gelder in de wereld van de Willie Wortels.
Vive la Frans

Vive la Frans

NPO 1 om 20:25
Zelfs de goedlachse Frans Bauer laat het uit z'n hoofd om André Hazes jr. nog Dreetje te noemen; voor je het weet word je door junior uit je schoenen geschoten.
DWDD Saturday Night

DWDD Saturday Night

NPO 3 om 20:50
Shirma Rouse, Leona Philippo en Berget Lewis trappen de nieuwe reeks van DWDD Saturday Night af. Hierin vertellen de dames hoe hun favoriete muziekavond eruitziet.

TV TIPS MORGEN

Heel Holland bakt

Heel Holland bakt

NPO 1 om 20:20
Petitfours, de Charlotte Russe-taart en de kiekeboetaart: de drie kandidaten van Heel Holland bakt zijn klaar voor de ultieme finaleproef. Wie is de beste?
RTL Snowmagazine

RTL Snowmagazine

RTL 4 om 15:55
Altijd al willen weten hoe je een voorwaartse salto met je ski's maakt? Of is Val Thorens echt alleen maar leuk voor studenten? Snowmagazine geeft de beste tips.
Soldaat van Oranje: The Making of

Soldaat van Oranje: The Making of

RTL 4 om 16:55
Soldaar van Oranje - De musical is de langstlopende productie ooit op musical gebied. Hoog tijd voor een kijkje in de wereld van deze oer-Hollandse megaproductie.
Focus: Wat is ongezonder? Suiker of Vet?

Focus: Wat is ongezonder? Suiker of Vet?

NPO 2 om 18:50
Twee Britse artsen besluiten uit te zoeken of suikers of vetten slechter zijn. Het helpt dat ze een tweeling zijn. Zo kunnen ze letterlijk de proef op de som nemen.
The World’s Best Chefs

The World’s Best Chefs

24Kitchen om 19:00
Katie Button neemt in The World's Best Chefs een kijkje achter de schermen bij de culinaire wereldtop. Zal zij de geheimen achter hun kookkunsten ontdekken?

TV TIPS OVERMORGEN

Atlas

Atlas

NPO 3 om 20:25
De survivaltocht van zeshonderd kilometer, over de historische handelsroute van de Sahara naar Marrakesh, zit er bijna op. Wie mag zich de winnaar van Atlas noemen?
Mean Girls

Mean Girls

RTL 8 om 20:30
Vanaf het moment dat Cady op haar nieuwe school zit, heeft ze maar een doel: haar concurrente Regina alles afnemen wat haar zo gewild maakt. Daarin wil ze ver gaan.
Fast & Furious 5

Fast & Furious 5

Veronica om 20:30
Er zijn vele manieren om zeldzame auto's uit een rijdende trein te roven, maar het team van Dominic Toretto doet het op een manier die jij nooit zou hebben bedacht!
Memories

Memories

NPO 1 om 21:10
Vakantieliefdes; met weemoed denk je terug aan die vakantie waarin je verliefd werd op die Spaanse ober. Wat doe je als hij ineens met Anita Witzier voor je staat?
Holland's Next Top Model

Holland's Next Top Model

RTL 5 om 21:30
Na negen weken ploeteren, moeten de vier overgebleven kandidates vanavond nog één keer shinen op de catwalk om uit te maken wie dit seizoen de knapste kop heeft.
Bloedverwanten

Bloedverwanten

NPO 1 om 22:05
Vijf nieuwe gezichten en een lading nieuwe ontwikkelingen; Bloedverwanten gaat komend seizoen los. Familiebedrijf De Winter Flowers krijgt het wederom voor de kiezen.

banner tv-gids

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief TV Update

Deze week in Veronica Magazine

  • De Mulder-twins: het schaatsen begint weer!
  • Backstage bij Maestro met Susan Smit
  • Giel Beelen staat in Carré: 5 meningen
  • Sophie Hilbrand zat 6 maanden in de bak maar is nu terug op tv