TV-Tips vandaag

The Voice of Holland

The Voice of Holland

RTL 4 om 20:39
Een nieuw seizoen staat garant voor een vers onderdeel, in dit geval 'The Clashes'. En er is meer nieuws: Jamai volgt Winston op in de kapotgesponsorde RedRoom.
Shownieuws

Shownieuws

SBS6 om 20:00
Heleen van Royen gooit de inhoud van haar nachtkastje in de uitverkoop. Onder andere haar veelbesproken 'tamponfoto', slips én favoriete vibrator gaan onder hamer.
Tomorrowland

Tomorrowland

MTV om 20:00
Tomorrowland is al 10 jaar een begrip in de dancescene. MTV was dit jaar aanwezig om deze bijzondere geschiedenis vast te leggen in een één uur durende documentaire.
De slimste mens

De slimste mens

NPO 2 om 20:25
Hij was de meest succesvolle kandidaat uit De slimste mens ooit, maar of Art Rooijakkers er ook met de titel vandoor gaat, zien we vanavond in de finale!
College Tour

College Tour

NPO 3 om 20:25
Vanavond trapt het nieuwe seizoen van College Tour af met WK-topper, schwalbe-koning en sprintkampioen Arjen Robben. Een dikke 1-0 score voor de redactie.
Uitmarkt - De opening

Uitmarkt - De opening

NPO 2 om 21:10
Samen met tal van collega-artiesten, cabaretiers en een 120 man sterk koor markeert Waylon de opening van het culturele seizoen. Jörgen Raymann presenteert.
Shoot 'Em Up

Shoot 'Em Up

RTL 5 om 22:32
Mr. Smith (Clive Owen) is de meest kwaadaardige en ongevoelige man ter wereld die zichzelf toevertrouwd om het meest onschuldige op aarde te beschermen: een baby.
Punch-Drunk Love

Punch-Drunk Love

Fox om 22:50
Wanneer Barry (Adam Sandler) op een avond een sekslijn belt, wordt hij gechanteerd door de eigenaar en krijgt hij een stel criminelen achter zich aan.
Knevel & Van den Brink

Knevel & Van den Brink

NPO 1 om 23:10
Triest nieuws voor onze christelijke vrienden; de zomer- en winterstop van Pauw wordt vanaf dit seizoen opgevuld door Eva Jinek. Vanavond het definitieve afscheid.

TV TIPS MORGEN

Beat It

Beat It

SBS6 om 20:00
Leuk hoor die draaiende stoelen, maar ook zó 2010. Als het aan SBS6 ligt, wordt dit het jaar van de mishandelde talenten. Wie niet bevalt, vliegt er letterlijk uit.
RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine

RTL 4 om 18:55
Een nieuw team staat te trappelen om ons duidelijk te maken dat steigerhout écht niet meer kan, maar dat we juist op de Oosterse tour moeten. Fijn joh, Marktplaats.
Achtste-groepers huilen niet

Achtste-groepers huilen niet

NPO 3 om 19:05
Het stoere voetbalmeisje Akkie zit in groep acht als ze leukemie krijgt. Ondanks het verdriet bemoeit de optimistische dame zich nog steeds met alles.
Vive la Frans

Vive la Frans

NPO 1 om 20:25
Vond Gordon de eengezinswoning uit Geer & Goor: Effe geen cent te makken al te min, in de vouwwagen van Frans en Dorus is het helemaal afzien voor onze luxepoes.
Surprise Surprise

Surprise Surprise

SBS6 om 21:30
Het is een enorm succes aan de andere kant van het kanaal en ook bij ons moet Surprise Surprise een hit worden. Aan Henny Huisman zal het in ieder geval niet liggen.
Koefnoen

Koefnoen

NPO 1 om 21:55
Een vers seizoen betekent een bende nieuwe karakters: vanavond de première van Juf Jenny, lerares op basisschool De Karretak, waar de ouders nèt iets te mondig zijn.
Sin City

Sin City

Fox om 22:00
In Sin City komen drie mannen voor het blok te staan. Een agent moet een meisje redden, een straatvechter wil wraak en een detective krijgt met corruptie te maken.

TV TIPS OVERMORGEN

Carlo & Irene: Life 4 You

Carlo & Irene: Life 4 You

RTL 4 om 18:10
Noem het een publiciteitsstunt, maar vlak voor de start van het nieuwe seizoen, kondigde het immer olijke duo aan dat het op 15 mei 2015 einde oefening is.
2Doc: Getekend, veteranen in therapie

2Doc: Getekend, veteranen in therapie

NPO 2 om 20:15
Veel veteranen kampen, zelfs tientallen jaren na hun dienst, met de sporen van de oorlog in hun ziel. Journalist Coen Verbraak volgt zes van deze oorlogshelden.
MTV Hoods

MTV Hoods

MTV om 20:50
Dat we graag bij de buren gluren is bekend, maar als die buren ook nog eens beroemd zijn, is het extra genieten. Vanavond openen Ne-Yo en Rita Ora hun deuren.
Musical Sing a Long

Musical Sing a Long

NPO 1 om 21:15
Met de frisse verschijning Carolina Dijkhuizen aan zijn zijde sluit wannabe musicalster Frits Sissing de jaarlijkse Uitmarkt op traditionele wijze af. Kijken dus!
Pulp Fiction

Pulp Fiction

RTL 5 om 22:00
Deze film, waarin John Travolta samen met Samuel L. Jackson een harde crimineel speelt, is een klassier die je gezien moet hebben. Geniet nogmaals of grijp je kans.
High Fidelity

High Fidelity

SBS6 om 23:55
Gedumpt door zijn vriendin besluit de platenzaakeigenaar Rob het lijstje van zijn vijf verschrikkelijkste ex-en weer eens af te werken. Krijgt hij daar spijt van?

banner tv-gids

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief TV Update

Deze week in Veronica Magazine

  • Surprise: Do ‘doet’ het met Henny Huisman
  • Albert Verlinde moest met de billen bloot
  • Jessica Alba als dronken stripper
  • Utrechtse festivalhit Kensington over hun nieuwe plaat Rivals