TV-Tips vandaag

Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde

NPO 3 om 20:25
Linksdraaieende ezelinnenkwark, gojibessen en tarwezaad; wie supergezond wil eten, knabbelt in z'n leven kilo's superfood weg. Maar is dit food nou echt zo super?
Chantal blijft slapen

Chantal blijft slapen

RTL 4 om 20:30
De komende weken duikt Chantal het nest in met een aantal BN'ers. Nou ja BN'ers; haar eerste gast is Peter Jan Rens. We zijn benieuwd wat Virgina hier van vindt...
Maestro

Maestro

NPO 1 om 20:30
Er wordt opnieuw een flink blik BN'ers opengetrokken dat het Maestro Symfonieorkest naar grote hoogten moet stuwen. Maar wie heeft ritme in z'n donder en wie niet?
Freek Vonk in Australië

Freek Vonk in Australië

NPO 3 om 21:00
Australië, niet alleen een fiks end vliegen, maar ook bijzonder in de evolutie van z'n flora en fauna. Hoe bijzonder precies zoekt Freek Vonk haarfijn voor ons uit.
Rondkomen in de Schilderswijk

Rondkomen in de Schilderswijk

RTL 4 om 21:28
Armoede, werkloosheid en criminaliteit; de multiculturele Schilderswijk staat niet bepaald bekend als het Haagse paradijs. Tóch is het niet alleen kommer en kwel.
Hoe heurt het eigenlijk?

Hoe heurt het eigenlijk?

NPO 1 om 21:40
Leuk, die bellen in je lellen, maar mag een dame wel gaatjes in de oren? En een pantalon, dat is toch gewoon een broek? Met andere woorden: hoe heurt het eigenlijk?
Release the Hounds

Release the Hounds

Fox om 22:00
Drie vrienden, een donker bos en gruwelijke opdrachten. Het klinkt als het begin van een slechte horrorfilm, maar het is toch écht een gameshow. En een geniale ook!

TV TIPS MORGEN

Studio Sport: NK Afstanden Heerenveen

Studio Sport: NK Afstanden Heerenveen

NPO 1 om 17:00
Open haard aan en samen met een kom snert onder een dekentje op de bank voor de tv: met het NK Afstanden is het schaatsseizoen geopend! Klaar voor de start... af!
Goede tijden, slechte tijden

Goede tijden, slechte tijden

RTL 4 om 20:00
Nadat broer Mike te pletter viel, zat die arme Bianca opeens zonder familie hartstikke eenzaam te wezen. Ze kan haar tranen drogen, want tadaa... hier is nicht Anna!
College Tour

College Tour

NPO 3 om 20:25
Na John en Linda is het niet meer dan logisch dat ook de benjamin van de familie De Mol eens op de College Tour-stoel gaat zitten. Houdt Johnny zich staande?
The Voice of Holland

The Voice of Holland

RTL 4 om 20:30
De helft van de battles zijn gestreden en die hebben al heel wat verrassingen opgeleverd. Zal er nog een duo ontstaan en wie wordt er op de valreep nog gestolen?
X-Men: First Class

X-Men: First Class

RTL 5 om 20:30
Hoe is de rivaliteit tussen Charles Xavier en Magneto ontstaan? Beide heren waren in hun jonge jaren zelfs vrienden die samen de strijd aan gingen met Sebastian Shaw!
Wij zitten vast

Wij zitten vast

NPO 3 om 21:20
Na vijf jaar van zijn straf te hebben uitgezeten, heeft Rayandro nog maar een jaar in de bak te gaan. Hoe bereidt hij zich voor op zijn leven buiten de gevangenis?
Dawn of the Dead

Dawn of the Dead

Veronica om 22:55
Met Dawn of the Dead trapt Veronica haar Halloween-weekend griezelig goed af. Filmliefhebbers kunnen hierna hun lol helemaal op met de November Première Maand.

TV TIPS OVERMORGEN

25 jaar RTL: Telekids

25 jaar RTL: Telekids

RTL 4 om 06:20
25 jaar RTL betekent een dag vol hoogtepunten én eerste afleveringen van een hele serie succesformule's. De dag begint met een compilatie van 10 jaar Telekids!
Family Guy

Family Guy

Comedy Central om 12:50
Benieuwd of de bijdehante peuter Stewie eindelijk wereld gaat overnemen of gewoon een aflevering gemist? Geen paniek, dit weekend is het Family Guy Weekend.
25 jaar RTL: Ik hou van RTL

25 jaar RTL: Ik hou van RTL

RTL 4 om 20:00
25 jaar RTL betekent 25 jaar televisiehistorie. Ter ere hiervan spelen twaalf RTL 4-coryfeeën van vroeger en nu de bekende en gezellige 'Ik hou van Holland'-spellen.
De Kwis

De Kwis

NPO 1 om 20:25
Het komt zelden voor, maar in De Kwis draait niet alles om Paul de Leeuw. Vier cabaretiers nemen op ludieke wijze het nieuws door, terwijl Paul lachend toekijkt.
DWDD Saturday Night

DWDD Saturday Night

NPO 3 om 20:50
De Jeugd van Tegenwoordig schuift aan om hun ideale muziekavond samen te stellen. De avond wordt afgesloten met Daft Punks house-musical Interstella 5555.
Ik vertrek

Ik vertrek

NPO 1 om 21:10
Tadaa, dat is het dan! Beteuterd kijken Frans en Marcha naar het dorre stukje grond waar ze hun nieuwe, Spaanse optrekje hadden verwacht. Leuk joh, emigreren.
Fright Night

Fright Night

Veronica om 22:10
Charley vindt het vreemd dat zijn klasgenoot plotseling verdwenen is. En zijn klasgenoot blijkt niet enige. Al snel verdenkt hij zijn nieuwe en beetje rare buurman.

banner tv-gids

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief TV Update

Deze week in Veronica Magazine

  • Mark van Eeuwen: ‘Ik ben een macho man’
  • Magic marathon in New York: bikkelen met Do
  • Fedja & Benja samen in één romcom
  • Anne Hathaway is terug: ‘Ik ben nu een beter mens’