TV-Tips vandaag

2doc: Zonder Rem, een Japanse treinramp in seconden

2doc: Zonder Rem, een Japanse treinramp in seconden

Nederland 2 om 23:00
In 2005 boort een trein zich in een flat in de Japanse stad Osaka. Het dodental: 107 mensen. Hoe kon dit gebeuren? Een terugblik naar het drama van 9 jaar geleden.
Champions League: Real Madrid - Bayern München

Champions League: Real Madrid - Bayern München

Nederland 3 om 20:15
Real Madrid gaat voor de prijzen! Pakken ze na de Copa del Rey ook de Champions League? Dat moeten ze bewijzen in deze eerste halve finale tegen Bayern München.
Honey

Honey

RTL 8 om 20:30
Vrolijke honingzoete dansfilm met Jessica Alba. Het is zeker geen straf om haar rond te zien zwieren en springen.
Iron Man

Iron Man

RTL 7 om 20:30
De allereerste keer dat Robert Downey Jr. het ijzeren pak aantrok. En het past hem als gegoten als de nieuwe blikken superheld Iron Man!
The Wedding Date

The Wedding Date

RTL 5 om 20:30
Will & Grace-ster Debra Messing, een happy single in NY, hoort dat haar ex gaat trouwen. Zij besluit hem jaloers te maken met een veel te knappe gigolo als date...
Iron Man II

Iron Man II

RTL 7 om 23:00
Na zijn debuut als superheld krijgt Robert Downey Jr. het aan de stok met de elektrische zweep van Mickey Rourke. Dat is niet fijn, maar betekent wel keiharde actie!

TV TIPS MORGEN

Holland Sport Special

Holland Sport Special

Nederland 3 om 21:30
Wilfried de Jong maakt een roadtrip langs de route van de zwaarste voorjaarsklassieker die dit jaar voor de honderdste keer wordt gereden: Luik-Bastenaken-Luik.
De Rekenkamer

De Rekenkamer

Nederland 3 om 20:25
De gemiddelde Nederlander heeft op zijn oude dag al anderhalf rondje om de aarde gefietst. Maar wat kost een fiets eigenlijk? De Rekenkamer zoekt het uit.
Dirty Dancing

Dirty Dancing

RTL 8 om 20:30
Klaar om de tijd van je leven te hebben? Dans, swing en huil mee met deze klassieker met de dromerige Patrick Swayze en de onschuldige Jennifer Grey.
Robin Hood

Robin Hood

Veronica om 20:30
Russell Crowe is Robin Hood in deze eigentijdse versie van het Britse volkverhaal. Lukt het hem om te strijden voor het goede terwijl het Franse leger binnenvalt?
Het mooiste meisje van de klas

Het mooiste meisje van de klas

Nederland 1 om 21:30
Jaap Jongbloed gaat weer op zoek naar de beauty's van toen. Het eerste verhaal zoomt in op Natasja, die werkte als actrice in de erotische Emmanuelle-films.
I'm Running Sainsbury's

I'm Running Sainsbury's

Fox om 22:10
Eigenaar van de Britse supermarktwinkels Sainsbury's Justin King experimenteert er op los: hij geeft 4 medewerkers de leiding van een supermarkt, die elk hun eigen ideeën hebben!
The Fly

The Fly

RTL 7 om 00:30
Als een doorgedraaide wetenschapper zich per ongeluk kruist met een vlieg beginnen de problemen voor hem en zijn vijanden. Vijfsterren-klassieker! Dus kijken!

TV TIPS OVERMORGEN

Yolanthe

Yolanthe

SBS 6 om 21:30
We zien altijd vooral de glamour, maar volgens Yolanthe leidt ze lang niet altijd een sprookjesleven. Deze realitysoap biedt een kijkje in haar échte bestaan.
De tweedimensionale koning

De tweedimensionale koning

Nederland 2 om 19:30
Hoe is bepaald welke kunstenaars de nieuwe staatsieportretten van koning Willem-Alexander mochten maken? Deze reportage brengt de strijd achter de schermen in beeld.
Het zijn net mensen

Het zijn net mensen

RTL 4 om 20:30
Quizmaster Paul de Leeuw stelt teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk komische vragen over het dierenrijk. Dat wordt vast een beestenboel!
The Godfather

The Godfather

Canvas om 20:40
Als je je vanavond aan een filmklassieker wilt wagen, zou dit hem moeten zijn. Een met drie Oscars bekroond standaardwerk met een briljante Marlon Brando!
Alles mag op vrijdag

Alles mag op vrijdag

RTL 4 om 21:30
Geer en Goor zijn terug! In een komische spelshow onder leiding van Jandino Asporaat zorgen de twee ongetwijfeld voor ouderwets vrijdagavondvermaak.
X2

X2

RTL 5 om 22:15
In deze sequel nemen de gemuteerde helden het weer op tegen een team andere superfreaks. Knallende actie en vette effecten gegarandeerd!

banner tv-gids

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief TV Update