Win 2 kaarten voor Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop

Wij geven er 3 weg!

28 december staat Johan Derksen met zijn voorstelling Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - De finale in de Ahoy. Wij geven 3 x 2 kaarten weg.

Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - De finale

Samen met de Haagse band The Clarks en de zangers van The Golden Earring, The Shoes, Johnny Kendall and the Heralds, Alquin en The Motions en gitarist Erwin Java (o.a. Cuby and the Blizzards) zoekt Johan Derksen de fans nog een laatste keer op met zijn voorstelling: Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop. De afgelopen twee theaterseizoenen waren voor Johan en zijn Pioniers een waar genot, de voorstelling werd enthousiast ontvangen door zowel pers als publiek. In het najaar zal Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop eerst nog te zien zijn in de Nederlandse theaters, waarna Derksen de theatertour in december groots zal afsluiten in Rotterdam Ahoy.

Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop is voor het publiek een feest der herkenning. "Deze artiesten hebben de basis gelegd voor de hedendaagse muziekscene", vertelt Derksen. "Bezoekers zien populaire artiesten van veertig, vijftig jaar geleden optreden. Dat zorgt voor een emotionele avond. De muziek doet terugdenken aan eerste liefdes, bijzondere dansavonden en het gevoel van een eeuwige jeugd."

Voor en na de show wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd’s, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

Deze actie loopt t/m 24 juni.