• Wat is Superguide

  Superguide is een GRATIS app voor op je tablet of telefoon, die je kunt downloaden in de App Store of Google Play.

 • Wie zijn de makers? Superguide wordt elke dag vol overgave gemaakt door de redactie van Veronica Magazine.
 • Wat kun je met Superguide? Superguide gidst en inspireert. Zo ontdek je simpel én snel jouw favoriete films, series, video's en tv-programma's die je niet wilt missen. Superguide vertelt je waar je ze kunt zien: straks op tv of direct via Uitzending Gemist of jouw on demand-dienst.
 • Waar kan ik Superguide vinden?

  In de App Store (Apple) of Google Play (Android).

 • Waarom is aanmelden handig?

  Als je je aanmeldt, kun je je persoonlijke instellingen aangeven. Met dit Veronica Magazine account ontvang je dan ook gelijk vrijblijvend zestig dagen gratis toegang tot Superguide Premium. Dit stopt automatisch, waarna je weer toegang hebt tot de normale Superguide.

 • Wat kun je allemaal met het Veronica Magazine-account?

  Naast het onthouden van je persoonlijke instellingen binnen de Superguide app, kun je simpel en snel aan acties meedoen.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  Binnen de Superguide-app worden jouw persoonlijke instellingen onthouden en kunnen we je ook tips geven voor tv-programma's, films en series die jij leuk vindt. Daarnaast houden we je via mailberichten op de hoogte van nieuws, service en acties. Jouw gegevens worden niet met derde partijen gedeeld.

 • Wat is Superguide Premium

  Superguide Premium is de uitgebreide versie van Superguide. In Superguide Premium krijg je naast het vertrouwde tv-overzicht, ook nog eens tips van de redactie, toegang tot uitgebreide recensies en achtergrondinformatie van films en series, dagelijks een spectaculaire winactie en de digitale versie van Veronica Magazine.

 • Wat is het verschil tussen Superguide en Superguide Premium

  Met Superguide heb je natuurlijk toegang tot het vertrouwde tv-overzicht, krijg je tv-tips en kun je ook vinden welke films en series je waar on demand kunt zien. Met Superguide Premium heb je nog meer voordelen. Zo kun je gebruik maken van meer tips, recensies en achtergrondinformatie en heb je toegang tot entertainment platform de Lekkerste8 en de digitale versie van Veronica Magazine.

 • Kunnen abonnees van Veronica Magazine gebruik maken van Superguide Premium?

  Jazeker, abonnees van Veronica Magazine hebben een zogenaamd 'Alles-in-1'-abonnement. Dit houdt in dat abonnees altijd onbeperkt toegang hebben tot Superguide Premium. Nadat de Superguide-app is gedownload, geef je bij het het aanmelden aan dat je abonnee bent. Vervolgens ontvang je per mail een uitleg hoe je je abonnement kunt koppelen aan je account.

 • Wat gebeurt er als de zestig dagen proef voor Superguide Premium voorbij zijn?

  Ben je niet geabonneerd op Veronica Magazine dan ga je automatisch terug naar de basis (gratis) Superguide-app. Zonder enige verplichting natuurlijk. Ben je abonnee van Veronica Magazine dan heb je onbeperkt toegang tot Superguide Premium.

 • Wat kost een Superguide Premium-abonnement?

  Superguide Premium kost € 2,99 per maand. Het abonnement is per maand opzegbaar.

 • Hoe betaal ik voor het Superguide Premium-abonnement?

  Betalen kan via automatische incasso of iDeal of via een betaling via de app.

 • Hoe kan ik een vraag stellen over de werking van de app?

  Heb je een vraag over de werking van de app of je account, mail dan naar app@veronicapublishing.nl

 • Waar kan ik favorieten instellen?

  Het instellen van favorieten gaan we snel toevoegen aan de Superguie app. Houd de updates goed in de gaten.

 • Hoe kan ik zien welke films er op tv zijn?

  Je vindt de belangrijkste films op tv in het paneel 'TV Vandaag'. In volgende versies van de app gaan we kijken hoe je eenvoudig een lijst van films op tv kunt krijgen.

 • De app crasht op mijn Android-device. Wat te doen?

  Heb je een Lenovo s5000-F met Android 4.4.2 en Huawei 49508 met Android 4.0.4, dan kan het zijn dat de app crasht. We werken aan een oplossing.

 • Problemen met het koppelen van een abonnement?

  Een abonnement kan maar aan één account gekoppeld worden. Wanneer je tijdens het koppelen van je abonnement de melding krijgt "Abonnee limiet is bereikt" dan betekent dit dat er reeds een account bekend is bij ons met de betreffende abonnementsgegevens. Wij raden je in dat geval aan te achterhalen of je met een ander e-mailadres een account aangemaakt hebt. Heeft niemand in je huishouden een account aangemaakt waarbij de abonnementsgegevens doorgegeven zijn? Stuur dan een mail naar app@veronicapublishing.nl met de melding van het probleem en je abonnementsgegevens (abonnementsnummer, postcode en huisnummer). Wij proberen je dan zo snel mogelijk van dienst te zijn.

supperguide banner 01