The Switch

The Switch, een eigenzinnige, feelgood komedie van de makers van Juno en Little Miss Sunshine, met in de hoofdrollen Jennifer Aniston, Jason Bateman, Jeff Goldblum, Patrick Wilson en Juliette Lewis. Beste vrienden Wallie (Bateman) en Kassie (Aniston) zijn beide tegen wil en dank verstokte vrijgezellen. Kassie besluit op een dag dat ze lang genoeg heeft gewacht op de juiste man om een gezin te stichten, en gaat, tot ongenoegen van de licht neurotische Wallie, op zoek naar een geschikte spermadonor. Nadat ze de perfecte kandidaat in de zeer aantrekkelijke Roland (Wilson) heeft gevonden, geeft Kassie een feestje ter ere van de daadwerkelijke inseminatie. Hier vindt echter een niet geplande last-minute verwisseling plaats, die pas 7 jaar later aan het licht komt wanneer Wally en het schattige, maar licht neurotische zoontje van Kassie elkaar ontmoeten…

Recensie

Bij de eerste discussie tussen Aniston en haar platonische vriend Bateman, waarin zij zegt dat ze een kind wil en een zaaddonor zoekt, weet je al waar het op uitdraait. Al is dat moeilijk te slikken, want Bateman gedraagt zich zo jaloers dat het onwerkelijk lijkt dat deze twee ooit bij elkaar komen. De weg naar het bekende einde bevat nog wel een kleine verrassing, hoewel de titel daar op slaat. Onder invloed van pillen en drank verwisselt Bateman het donorzaad met het zijne.

Comedy-drama
Premium

Meer premium?

Meer tips voor de beste films op tv en on demand? Download nu GRATIS de Superguide app van Veronica Magazine: De tv-gids app voor het nieuwe tv-kijken.

App Store App Store
Facts
  • Duur: 101 minuten
  • Land: US
  • Kijkwijzer:
  • Regie: Josh Gordon , Will Speck
  • Acteurs: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Jeff Goldblum, Juliette Lewis, Patrick Wilson
  • Bios release: 20-10-2010