Underworld: Evolution

Vampier Selene (Kate Beckinsale) komt erachter dat ze is verraden door haar eigen soortgenoten en zint op wraak. Daartoe gaat ze met Michael (Scott Speedman), die half weerwolf en half vampier is, terug naar de oorsprong van de eeuwenoude bloedvete.

Recensie

Vampier Beckinsale en haar geliefde Speedman (half vampier, half weerwolf) hakken opnieuw hun gemene soortgenoten in de pan. Er zitten nu gemuteerde monsters bij, maar het resultaat blijft hetzelfde. Beckinsale ziet er strak uit in haar sm-pakje, maar de film lijkt op een opgewarmd restje van zijn voorganger, met meer aandacht voor smerige knokpartijen dan een interessant verhaal. De makers proberen dat te ondervangen door meer te vertellen over de geschiedenis.

Horror
Premium

Meer premium?

Meer tips voor de beste films op tv en on demand? Download nu GRATIS de Superguide app van Veronica Magazine: De tv-gids app voor het nieuwe tv-kijken.

App Store App Store
Facts
  • Duur: 106 minuten
  • Land: US
  • Kijkwijzer:
  • Regie: Len Wiseman
  • Acteurs: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Bill Nighy, Michael Sheen, Tony Curran, Derek Jacobi, Steven Mackintosh, Shane Brolly, Brian Steele, Sophia Myles, Richard Cetrone, John Mann, Scott McElroy, Zita Görög