/

Tobey Maguire te bekend voor Life of Pi

En hij mocht ook al niet meedoen aan The Avengers

Balen voor Tobey Maguire. Zijn rol in de verfilming van Life of Pi is vervangen door een andere acteur, omdat hij té bekend zou zijn.

Andrew Garfield

De remake van Spider-Man, The Amazing Spider-Man, is net in de bios uit mét een andere acteur als menselijke spin (Andrew Garfield). Maar toch blijft Tobey Maguire de eerste acteur waar je aan denkt als je "Spiderman" zegt. En dat is tegen hem gaan werken. De acteur valt te veel op naast de relatief onbekende cast van Life of Pi.

Tijgers en spinnen

En dat is heel zuur voor Tobey, want Life of Pi wordt nu al getipt als belangrijke kandidaat voor de Oscars. De film gaat over een jongen die als schipbreukeling met een hyena, orang-oetan, zebra en een tijger moet zien te overleven op een bootje. Daar kan toch best een spinnetje bij? 

The Avengers

Tobey is al eerder overgeslagen voor grote films. Want waarom doet Spider-Man niet mee in The Avengers? Op internet zwerven al een tijdje plaatjes rond van een huilende Peter Parker omdat hij niet mee mag doen. Of een huilende Tobey Maguire omdat hij vervangen is door Andrew Garfield. Daar kan dus nu een nieuw plaatje bij. Het is om treurig van te worden.

 

Tijgersprookje Life of Pi verfilmd

Op tijgeravontuur in de Oceaan

De eerste trailer van de verfilming van Life of Pi is uit. Het belooft een sprookjesachtige avonturenfilm te worden over een Indiase jongen en zijn tijger.

Hoofdrol in nieuwe Spider-Man naar de schurk?

Spotlights gericht op Venom

De nieuwste Spider-Man film is nog niet uit of er wordt alweer druk gespeculeerd over de volgende.

Avengers stoten Batman van de troon

Helden doen het super in de bios

Een cape wordt zelden gemaakt van wit doek, toch zijn superhelden mateloos populair in de bios.