Gratis voor abonnees: dé web-app van 2013!

Veronica Magazine lanceert de Lekkerste8

Winacties, video's, lifestyle en gadgets: vanaf vanmiddag krijgen abonnees acht dagelijkse entertainmentsnacks cadeau.

Veronica Magazine presenteert de Lekkerste8

Om exact 17.00 uur vanmiddag gaat onze fonkelnieuwe entertainment web-app de Lekkerste8 live. Als abonnee krijg je op hetzelfde tijdstip vervolgens iedere dag acht interactieve entertainmentsnacks van ons cadeau.

Wat kun je verwachten? Van de eerste previews van blockbusters tot fotoslides van de heetste sterren, de grappigste video’s, lifestyle nieuwtjes en recente trailers van televisieseries. Door de Lekkerste8 te volgen op Facebook en Twitter ben je altijd op de hoogte van alle updates.

Unieke filmpjes van Lekkerste8 TV

Het meest trots zijn we nog op de speciaal voor Lekkerste8 gemaakte videoproducties. Veronica’s filmpresentator Matthijs Kleyn geeft filmtips, Joris Lam doet de TV VIP-scan, we hebben de ‘In 30 seconden fit’ tip van Carlos Lens en je krijgt stylingadvies van topstylist Pieter van Loon. En onze eigen GadgetGirl Wendy-Kristy test de nieuwste en coolste gadgets!

Elke dag een winactie!

Alsof het allemaal nog niet leuk genoeg is, kun je bij de Lekkerste8 iedere dag meedingen naar geweldige prijzen. Denk aan VIP-tickets voor film-, concert- of theaterpremières, games, dvd’s, reisjes, gadgets en wellness bonnen.

Om 17.00 uur gaat de web-app officieel live, maar je kunt alvast een klein voorproefje krijgen op veronicamagazine.nl/Lekkerste8.

 

Deze week in Veronica Magazine

  • Meimaand Filmmaand: spacen met de sterren
  • Sam Smith: George en Elton in één
  • De 10 beste oorlogsfilms
  • Zakkenvullers: het laatste transfernieuws uit Hillywoord