Oh Oh inval bij Barbie's Bar

Man Michael gearresteerd 

De Haagse politie viel gisteravond de kroeg in van reality-ster Barbie en arresteerde onder andere haar man Michael op verdenking van drugshandel.

Roerige tijden Barbie

Het zit Oh Oh Cherso's Barbie niet mee. Ze kwam onlangs voor de rechter voor een vechtpartij, raakte overwerkt door haar realityshow, mocht van RTL niet scheiden van haar Michael en zag zich recentelijk genoodzaakt bij te klussen als webcamgirl. Een hele rollercoaster voor de Haagse blondine.

Maar er kon nog een schepje bovenop. Gisteravond deed de politie een inval in de bar die zij runt met haar man Michael. Er waren aanwijzingen dat er drugs verhandeld werden in Barbie's Bar. Bij het politiebezoek werden drie mannen gearresteerd op bezit van hard-of softdrugs en een vrouw voor het beledigen van de politie (beelden).

Oh oh pipa

Mogelijk werd Barbie's man in een tweede inval in Scheveningen ook aangehouden op verdenking van het aanschaffen van een automatisch vuurwapen en het handelen in drugs. Het gaat namelijk om een Hagenaar die 'verbonden' is aan de bar. Ooggetuigen bevestigen tegenover Omroep West dat het om Michael gaat.

Er bestaat niet zoiets als slechte publiciteit, maar Barbie maakt wel wat mee. Misschien ziet RTL er wel weer een nieuw format in, na Barbie's Bruiloft, Barbie's bajesklant? Michael zag wel brood in een nieuwe realitysoap...

Deze week in Veronica Magazine

  • Meimaand Filmmaand: spacen met de sterren
  • Sam Smith: George en Elton in één
  • De 10 beste oorlogsfilms
  • Zakkenvullers: het laatste transfernieuws uit Hillywoord