De volgende James Bond is alweer in de maak

Wie gaat regisseur Sam Mendes opvolgen?

Bij filmstudio MGM weten ze niet hoe snel ze aan de volgende James Bond film moeten beginnen.

Nieuwe regisseur

Sam Mendes liet al weten dat hij het na Skyfall voor gezien houdt. Geen reden voor MGM om rustig aan te doen natuurlijk. ‘We werken al aan het script en de samenwerking met onze partners’, laat directeur Gary Barber weten. ‘We willen snel een nieuwe regisseur binnenhalen en hopen over drie jaar de nieuwe 007-film uit te kunnen brengen.’

Wie speelt James Bond?

Dat is alvast makkelijk. Hoewel MGM nog niets over de cast bekend kan of wil maken, heeft Daniel Craig al bijgetekend voor ten minste twee nieuwe films. Die zien we dus sowieso terug over drie jaar. Over de nieuwe Bondgirl zullen de roddels vanaf vandaag wel weer beginnen. Heb jij een idee?

Miljardendeal

Het is geen wonder dat MGM haast heeft met de volgende onderneming. Skyfall was pas de veertiende film die meer dan een miljard dollar omzette in de bioscoop. En er was voor het eerst sinds 1966 weer een Oscar te vieren. Dus als het aan de studio ligt, mag Adele ook weer meedoen.

James Bond-bazen willen opnieuw Adele

Na succes van Skyfall opnieuw een titelsong van Adele

Kat in het bakkie. De bazen van James Bond willen Adele, goed voor een Oscar, opnieuw de titelsong van de eerstvolgende 007-film laten inzingen.

Aston Martin van 007 onder de hamer

€ 3,5 miljoen voor klassieke schietvehikel

Wie ervan houdt om op de openbare wegen de blits te maken, pist nu gruwelijk naast de pot. Een van de meest bekende en vernuftigste auto's ter wereld is onder de hamer gegaan.

James Bond is zijn wasbordje kwijt

Double O Seven blijkt ook maar een mens

Om in vorm te komen voor Skyfall hing Daniel Craig geregeld aan de ijzers. Nu de opnames achter de rug zijn, komen de vetjes weer om de hoek kijken.