/

Doutzen weer in haar blote billen

We kunnen er geen genoeg van krijgen

Nederlands bekendste topmodel Doutzen Kroes blijft ons maar verbazen. Nu staat ze in haar blote bips in de Duitse Vogue!

Naakt

Eerder konden we al genieten van stijlvolle naaktfoto's in het blad, nu poseert onze Friese schone in slechts een heel kort jurkje. Niet minder mooi natuurlijk. En het laat wat aan de verbeelding over. Wat een klasse!

Prachtig achterste

En ja, die billenpartij van Doutzen mag er weer wezen. In de Victoria's Secret-shows zagen we dat al natuurlijk, maar de poses van kinky Kroes in Vogue liegen er echt niet om. Een prachtig achterste. Daar kunnen best wat sterren van schansspringen!

Netjes

Benieuwd naar de rest van de foto's? Wij linken lekker door naar de bron van de screenshots. Wel zo netjes toch? Je wil natuurlijk geen boze Vogue-baas achter je aan hebben. Laat staan een boos topmodel. Bekijk hier de billen van Doutzen.

Doutzen Kroes nu echt helemaal naakt

Oude blootfoto's online te begluren

Wie Doutzen Kroes honderd procent legaal naakt wil zien, moet gauw verder lezen. Vage screenshots uit magazines zijn niet meer nodig!

De kriebels van Doutzen Kroes

Topmodel aan de slag bij de VPRO

Doutzen Kroes voegt een nieuwe dimensie toe aan haar imposante carrière. Ze gaat presenteren, op tv. En dat maakt haar behoorlijk zenuwachtig.

Doutzen Kroes tussen de kalveren

Model maakt presentatiedebuut bij Nederlands Filmfestival

De cirkel is rond voor Doutzen Kroes. Ze groeide op op het platteland en is nu terug tussen de kalveren. Ze gaat het Nederlands Filmfestival presenteren.