/

Doutzen Kroes nu echt helemaal naakt

Oude blootfoto's online te begluren

Wie Doutzen Kroes honderd procent legaal naakt wil zien, moet gauw verder lezen. Vage screenshots uit magazines zijn niet meer nodig!

Vogue

Het Hollandse topmodel ging al in 2009 voor Vogue totaal uit de kleren, maar V Man, de mannelijke variant van het vrouwenblad, plaatste ze ter ere van haar 28e verjaardag lekker online. Hebben wij even mazzel! We hebben de kiekjes al beoordeeld, en wat blijkt: ze zijn alle zeven even fijn!

Ultieme model

De website windt er letterlijk en figuurlijk geen doekjes om: "Die lippen, die rondingen! Ze is bijna té perfect. Ze is het vrouwelijke evenbeeld van de Vitruviusman van Leonardo da Vinci." Helemaal waar, Doutzen is een echt kunststukje. Fotograaf Sebastian Faena gaat nog even verder: "Ze is de ultieme naakte vrouw." Als je daar geen rode oortjes van krijgt...

Klik!

Het liefst zouden we de foto's hier laten zien, maar zoals je misschien weet is dat niet handig in verband met het auteursrecht. Daarom kan je ze bekijken na de klik. Check die naaktfoto's van Doutzen Kroes!

Het is lastig kiezen, maar welke vind jij het mooist?

 

De kriebels van Doutzen Kroes

Topmodel aan de slag bij de VPRO

Doutzen Kroes voegt een nieuwe dimensie toe aan haar imposante carrière. Ze gaat presenteren, op tv. En dat maakt haar behoorlijk zenuwachtig.

Doutzen zit vast op Thais toilet

Topmodel krijgt deur niet open

Doutzen Kroes doet meer dan alleen maar mooi zijn. Voor Dance4Life sprak ze op een school in Thailand over HIV. Al bleek een plasje doen net iets teveel gevraagd.