/

Afrojack blijft Paris Hilton naaien

DJ paradeert met concurrente over rode loper

Wat er precies is gebeurd tussen Afrojack en Paris Hilton, dat weet geen mens. Hij gunt in haar in elk geval niets meer.

Arme Paris

Nick ‘Afrojack’ van de Wall verbood Paris Hilton vorig jaar zijn nummers uit te brengen op haar nieuwe album. De arme Paris had al een duet opgenomen met Lil Wayne, maar onze Nick stak daar een heel persoonlijk stokje voor. Hoewel eerst verdacht close, kunnen de twee elkaar nu blijkbaar niet meer luchten.

Afrojack gespot met Havana Brown

Nick gaf het nummer, Last Night, vervolgens aan rapper Pitbull om op te nemen. De Australische DJ Havana Brown mocht het refrein inzingen. In een handgebaar waarvoor maar één vinger nodig is, verscheen Afrojack gisteravond met diezelfde Havana Brown op de rode loper tijdens een openingsfeest in Las Vegas.

Weinig te klagen

Paris voelt zich ongetwijfeld genaaid, maar zal er met haar 18 miljoen dollar per maand nou ook weer niet van wakker liggen. Ook Nick heeft weinig te klagen. Afrojack heeft een nieuwe liefde, wordt voor de meest geweldige feesten geboekt en verdient er nog miljoenen mee ook. Maar ruimte voor persoonlijke vetes is er altijd, zo blijkt maar weer.

Afrojack heeft nieuwe liefde

Nick is verliefd op DJ Bambi

DJ Afrojack, oftewel Nick van de Wall, heeft weer een nieuwe liefde: dj Bambi.

Wat doen onze BN'ers vanavond?

Nieuwjaarsplannen om jaloers op te zijn

Veel BN'ers moeten vanavond werken. Maar voor hen betekent werken iets anders dan voor ons.

Hotels bieden honderden miljoenen op Britney

Comeback kid richting hoogtepunt in Las Vegas

Britney Spears gaat in Las Vegas optreden. Haar beloning loopt in de honderden miljoenen.