/

Do, Liza, Geraldine en Lauren naakt

Foto's van blote BN'ers nu online te bewonderen

De kou helemaal zat? Met deze kiekjes van Do, Lauren Verster, Geraldine Kemper en Liza Sips warm je snel op.

Vel op vel

Hoera! Glossy Linda, gebouwd rondom tv-diva Linda de Mol, ligt voor de honderdste keer in de winkel. Hij is het doorbladeren zeker waard, want voor de feestelijke gelegenheid waren diverse BN'ers bereid zich in hun naakte vel op een vel papier te laten drukken.

Smaakvol

Bij een jubileummagazine horen smaakvolle foto's, en dan laat je je als bekende dame of heer natuurlijk graag vereeuwigen. Het zijn dan ook niet de minsten die zich op de gevoelige plaat lieten leggen. Linda's huisfotograaf Marc de Groot kreeg de ontblote sterren voor zijn lens. Hij was zo vrij via zijn website een paar foto's met ons te delen, zodat we lekker kunnen spieken.

Do, Geraldine, Liza en Lauren

Op de kiekjes geeft zangeres Do zich kwetsbaar bloot, toont BNN-babe Geraldine Kemper haar fraaie lijntje, deelt actrice Liza Sips haar ondeugende glimlach en laat Lauren Verster zien waarom Jort Kelder iedere dag met een glimlach opstaat. Ook actrice Nyncke Beekhuizen was duidelijk niet bang voor de camera.

Zoals het de Linda betaamt worden de vrouwen ook bediend van enkele sensuele plaatjes. Acteur Geza Weisz en personal trainer van de sterren Carlos Lens waren bereid model te staan. De sterren lieten Linda op haar jubileumfeestje dus zeker niet in de kou staan. Eerder andersom...

Christina Curry's naaktreportage van de baan

Het is ‘economisch onverantwoord’

Christina Curry zou met naakfoto's in de Playboy komen. Dit project is inmiddels geschrapt. Erg jammer voor de fans en zo, maar wij liggen er niet wakker van.

Er zijn nog meer naaktfoto's van Kate Middleton

Maar de vraag is of we ze ooit te zien krijgen

Lig je net lekker te bakken op je balkonnetje, flitst een Franse fotograaf je koplampen. Kate Middleton is not amused en klaagt de kiekjesmaker aan.

Eva Longoria laat zich in evakostuum fotograferen

Beeldschoon en butt naked

De aantrekkelijke ster uit Desperate Housewives wenst ons een fijn weekend door poedeltjenaakt op een zacht bedje plaats te nemen.