/

Ryan Gosling en Emma Stone naakt in bed

Voor ieder wat wils in Gangster Squad

Van een goede trailer wordt niemand chagrijnig. Zeker niet als er een hete liefdesscène tussen Ryan Gosling en Emma Stone in verwerkt is.

Ryan Gosling en Emma Stone

Wat zouden die twee een paar mooie baby’s kunnen maken. Jammer dat het slechts voor de film is. Hoewel, nu kunnen wij stervelingen nog blijven dromen van een avontuurtje met een van de twee, of allebei, tegelijk. In de trailer van Gangster Squad hebben ze voorlopig alleen oog voor elkaar. En de gangsters die Los Angeles teisteren, natuurlijk.

Gangster Squad

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, opent een stel agenten onder leiding van Josh Brolin de jacht op gangsterbaas Sean Penn. Laten we zeggen dat ze zich daarbij niet helemaal aan hun eigen regels houden. Dat Ryan Gosling ondertussen ook verliefd wordt op Emma Stone mag matige timing heten, maar wie neemt het hem kwalijk?

Bloedbad The Dark Knight

De film had eigenlijk al moeten draaien, maar de première werd verplaatst naar januari 2013. In de oorspronkelijke trailer van Gangster Squad is een schietpartij in een bioscoop te zien. Toen in Aurora het bloedbad plaatsvond bij de première van The Dark Knight, besloot Warner Bros. de trailer terug te trekken en nieuw materiaal te filmen. Over waargebeurde verhalen gesproken.

Motorboten in het mortuarium in Movie 43

Check de trailer van de all star comedy

De titel Movie 43 zou kunnen staan voor het aantal sterren dat erin speelt. Vandaag een red band trailer: alleen voor volwassenen dus.

Dreamworks is weer lekker bezig

Holbewoners, slakken, geesten, trollen en schaduwen in de hoofdrol

Geen gebrek aan fantasie bij animatiestudio Dreamworks. De makers van Shrek en Madagascar hebben een tiental films in ontwikkeling.

Opschieten met Men in Black 4!

De tijd dringt voor Tommy Lee Jones

Men in Black 3 deed het zó goed deze zomer dat er een vervolg komt. Schiet op Hollywood, want Tommy Lee Jones wordt er niet jonger op.