Ryan Gosling en Emma Stone naakt in bed

Voor ieder wat wils in Gangster Squad

Van een goede trailer wordt niemand chagrijnig. Zeker niet als er een hete liefdesscène tussen Ryan Gosling en Emma Stone in verwerkt is.

Ryan Gosling en Emma Stone

Wat zouden die twee een paar mooie baby’s kunnen maken. Jammer dat het slechts voor de film is. Hoewel, nu kunnen wij stervelingen nog blijven dromen van een avontuurtje met een van de twee, of allebei, tegelijk. In de trailer van Gangster Squad hebben ze voorlopig alleen oog voor elkaar. En de gangsters die Los Angeles teisteren, natuurlijk.

Gangster Squad

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, opent een stel agenten onder leiding van Josh Brolin de jacht op gangsterbaas Sean Penn. Laten we zeggen dat ze zich daarbij niet helemaal aan hun eigen regels houden. Dat Ryan Gosling ondertussen ook verliefd wordt op Emma Stone mag matige timing heten, maar wie neemt het hem kwalijk?

Bloedbad The Dark Knight

De film had eigenlijk al moeten draaien, maar de première werd verplaatst naar januari 2013. In de oorspronkelijke trailer van Gangster Squad is een schietpartij in een bioscoop te zien. Toen in Aurora het bloedbad plaatsvond bij de première van The Dark Knight, besloot Warner Bros. de trailer terug te trekken en nieuw materiaal te filmen. Over waargebeurde verhalen gesproken.

Deze week in Veronica Magazine

  • Meimaand Filmmaand: spacen met de sterren
  • Sam Smith: George en Elton in één
  • De 10 beste oorlogsfilms
  • Zakkenvullers: het laatste transfernieuws uit Hillywood