Wervingsacties

Neem nu een abonnement!

  • Nieuw! Gratis voor jou als abonnee! Digitaal abonnement op onze exclusieve entertainment site Lekkerste8!
  • Het entertainment magazine met nieuws over sterren uit binnen- en buitenland
  • Breder, witter en glanzender dan ooit
  • Alles wat je wilt weten over tv en film, maar ook over theater, festivals, muziek en lifestyle
  • Honderden euro’s voordeel exclusief voor abonnees
  • Het tv-overzicht met elke dag tv-tips en de beste films van de week op een rij

Reviews

"Ik ben ook al langere tijd een tevreden lid van Veronica Magazine. En het klopt dat er acties zijn voor bestaande leden. Maar ik zit echt niet te wachten op een korting van € 20 op een ticket van Julio Iglesias. En dat is bij de meeste kortingsacties voor bestaande leden. Heb gereageerd of ik voor € 4,50 een tablet-pakket kan aanschaffen. Ben benieuwd naar de reactie van Veronica. Maar zo niet dan zeg ik toch echt mijn abonnement op."
- Marc
"leuke acties!! "
- blije moeder
"Voor leden die al lang lid zijn, zijn er wel leuke acties en kortingen op allerlei zaken, dus Veronica doet wel degelijk iets voor leden die al lang lid zijn. Die acties staan in het blad vermeld en op de website!"
- Lien
"Wij hebben al zo,n Tablet van jullie 2 jaar geleden er extra bij gekocht. Maar even een melding van maken dat ding stoort zo op I Pad en Iphone en Samsung tel ,dat onze verbinding alles weg is,als de Tablet weer uit word gezet heeft de rest weer verbinding heel vreemd."
- Anoniem.
"Ben al 30 jaar lid en net als Wil snap ik niet dat trouwe leden niet de mogelijkheid krijgen om zo'n tablet te bemachtigen. Het magazine is goed begrijp me niet verkeerd, maar soms stoort me dit soort acties enorm. Succes ermee !!"
- Cor
"Ben al 40 jaar lid en ik vindt dat de mensen die zo lang lid zijn, wel eens eens zoiets krijg, zeg mooie binnenkort me abonnement op, heb toevallig net betaald voor een jaar."
- Wil
Volgende reviews
Review plaatsen

Home Abonnement