Veronica Magazine

Beat It

Beat It

SBS6 om 20:00
Leuk hoor die draaiende stoelen, maar ook zó 2010. Als het aan SBS6 ligt, wordt dit het jaar van de mishandelde talenten. Wie niet bevalt, vliegt er letterlijk uit.
RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine

RTL 4 om 18:55
Een nieuw team staat te trappelen om ons duidelijk te maken dat steigerhout écht niet meer kan, maar dat we juist op de Oosterse tour moeten. Fijn joh, Marktplaats.
Achtste-groepers huilen niet

Achtste-groepers huilen niet

NPO 3 om 19:05
Het stoere voetbalmeisje Akkie zit in groep acht als ze leukemie krijgt. Ondanks het verdriet bemoeit de optimistische dame zich nog steeds met alles.
Vive la Frans

Vive la Frans

NPO 1 om 20:25
Vond Gordon de eengezinswoning uit Geer & Goor: Effe geen cent te makken al te min, in de vouwwagen van Frans en Dorus is het helemaal afzien voor onze luxepoes.
Surprise Surprise

Surprise Surprise

SBS6 om 21:30
Het is een enorm succes aan de andere kant van het kanaal en ook bij ons moet Surprise Surprise een hit worden. Aan Henny Huisman zal het in ieder geval niet liggen.
Koefnoen

Koefnoen

NPO 1 om 21:55
Een vers seizoen betekent een bende nieuwe karakters: vanavond de première van Juf Jenny, lerares op basisschool De Karretak, waar de ouders nèt iets te mondig zijn.
Sin City

Sin City

Fox om 22:00
In Sin City komen drie mannen voor het blok te staan. Een agent moet een meisje redden, een straatvechter wil wraak en een detective krijgt met corruptie te maken.

TV TIPS MORGEN

Carlo & Irene: Life 4 You

Carlo & Irene: Life 4 You

RTL 4 om 18:10
Noem het een publiciteitsstunt, maar vlak voor de start van het nieuwe seizoen, kondigde het immer olijke duo aan dat het op 15 mei 2015 einde oefening is.
2Doc: Getekend, veteranen in therapie

2Doc: Getekend, veteranen in therapie

NPO 2 om 20:15
Veel veteranen kampen, zelfs tientallen jaren na hun dienst, met de sporen van de oorlog in hun ziel. Journalist Coen Verbraak volgt zes van deze oorlogshelden.
MTV Hoods

MTV Hoods

MTV om 20:50
Dat we graag bij de buren gluren is bekend, maar als die buren ook nog eens beroemd zijn, is het extra genieten. Vanavond openen Ne-Yo en Rita Ora hun deuren.
Musical Sing a Long

Musical Sing a Long

NPO 1 om 21:15
Met de frisse verschijning Carolina Dijkhuizen aan zijn zijde sluit wannabe musicalster Frits Sissing de jaarlijkse Uitmarkt op traditionele wijze af. Kijken dus!
Pulp Fiction

Pulp Fiction

RTL 5 om 22:00
Deze film, waarin John Travolta samen met Samuel L. Jackson een harde crimineel speelt, is een klassier die je gezien moet hebben. Geniet nogmaals of grijp je kans.
High Fidelity

High Fidelity

SBS6 om 23:55
Gedumpt door zijn vriendin besluit de platenzaakeigenaar Rob het lijstje van zijn vijf verschrikkelijkste ex-en weer eens af te werken. Krijgt hij daar spijt van?

TV TIPS OVERMORGEN

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL 4 om 20:00
Wat onze vrienden uit Meerdijk allemaal voor hun gepolijste kiezen krijgen, gun je je he-le-maal niemand. Zal lieve Sjors nog leven en wat staat Lorena te gebeuren?
De wereld draait door

De wereld draait door

NPO 1 om 19:05
Met een nieuwe huisband, dit jaar in de vorm van rapper Typhoon plus band, maar vooral heel veel vertrouwds, begint DWDD vanavond aan haar tiende seizoen.
Tourette on Tour

Tourette on Tour

RTL 5 om 20:30
Net als stotteraars, hebben Tourette-patiënten geen last van hun tics als ze muziek maken. Dat is dé reden voor Dennis Weening om met zes van hen een band te vormen.
Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

Net5 om 20:30
De laatste afleveringen van het tiende seizoen beloven heftige te worden. Zo zal de altijd vriendelijke en empathische (kuch) Cristina Yang definitief afzwaaien.
The Avengers

The Avengers

Veronica om 20:30
Wanneer een onverwachte vijand zich aankondigt, komt het ultieme superheldenteam The Avengers samen om de wereld te redden van een ramp. Spectaculair én grappig!
Holland's Next Top Model

Holland's Next Top Model

RTL 5 om 21:30
Zet je duckface maar op, een nieuw seizoen van HNTM staat op punt van beginnen. Leuk weetje: Holly Mae Brood, dochter van wijlen Herman, is één van de kandidaten.
Pauw

Pauw

NPO 1 om 23:00
Het zal even wennen zijn zo zonder sidekick Paul Witteman, maar we hebben er alle vertrouwen in dat Jeroen Pauw ook in z'n uppie prima zijn mannetje staat.

Deze week in Veronica Magazine

  • Surprise: Do ‘doet’ het met Henny Huisman
  • Albert Verlinde moest met de billen bloot
  • Jessica Alba als dronken stripper
  • Utrechtse festivalhit Kensington over hun nieuwe plaat Rivals