Veronica Magazine

Hollands beste bloemstylist

Hollands beste bloemstylist

SBS6 om 21:30
Stijlen, snoeien en opfleuren zit in het bloed van 15 talentvolle bloemstylisten. Wie creëert aan het eind van de dag het mooiste bosje bloemen?
Zij houden Nederland in leven

Zij houden Nederland in leven

NPO 1 om 20:30
Riskante operaties, reddingsacties en geboortes: 24 uur lang worden de helden van de gezondheidszorg gevolgd!
Dokter Tinus

Dokter Tinus

SBS6 om 20:30
De geliefde dokter Tinus wil het liefst zo snel mogelijk weg uit Wourkum, maar kan hij de dorpsbewoners eigenlijk wel verlaten? Nieuw seizoen!
The Fast and the Furious

The Fast and the Furious

RTL 7 om 20:30
Lekkere straatraceklassieker met wijlen Paul Walker. We pinken stiekem nog steeds een traantje weg, maar wat een actie!
American Pie: The Wedding

American Pie: The Wedding

RTL 5 om 22:10
Voor 1 van de 4 geilaards uit de originele filmreeks valt het doek: hij gaat trouwen. Kan hij een goede indruk op zijn schoonouders maken? (Hint: nee!)

TV TIPS MORGEN

Oefeninterland: Italië - Nederland

Oefeninterland: Italië - Nederland

SBS6 om 20:00
De eerste interland na het WK staat voor de deur. Hunterlaar, Van der Vaart en Robben hebben zich bij Guus Hiddink afgemeld. Kan Oranje zonder hen van Italië winnen?
Expeditie Robinson: De kandidaten

Expeditie Robinson: De kandidaten

RTL 5 om 20:30
Je moet het durven; met je BN-hoofd een maand lang afzien op een Filipijns eiland. De deelnemers aan de 15de editie van Expeditie Robinson weten waar ze aan beginnen
Super 8

Super 8

RTL 7 om 20:30
Als een groepje jongens per ongeluk een treinongeluk vastlegt, zijn ze hun leven niet meer zeker. Want de lading van deze trein blijkt wel heel speciaal te zijn.
Oog in oog

Oog in oog

NPO 2 om 21:00
Sommige vrezen hem vanwege zijn doortastende en nietsontziende interviewtechniek, anderen roemen hem er juist om. Sven Kockelmann gaat de verbale strijd weer aan.
3Doc: Meisjes van de vleesfabriek

3Doc: Meisjes van de vleesfabriek

NPO 3 om 21:00
Dorota, Justyna en Malwina zijn naar ons land gekomen om in de vleesindustrie te werken. Vies werk, dat ook nog eens loodzwaar is. Vanavond vertellen ze er over.
Cloverfield

Cloverfield

RTL 7 om 22:45
New York wordt opgeschrikt door angstaanjagende geluiden en grote explosies, net op het moment dat een groep vrienden feest viert. Dat betekent een ding: wegwezen!

TV TIPS OVERMORGEN

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht

NPO 1 om 20:30
Zeg nou zelf, het was wel even schrikken toen Wolfs en Eva afgelopen mei een steengroeve in werden gedonderd. Overleven onze favoriete dienders deze laffe aanslag?
Twee voor Twaalf

Twee voor Twaalf

NPO 2 om 20:30
Twee duo's, twaalf onmogelijk vragen, 'dat zoeken we even op' en de altijd geweldige verschijning van Astrid Joosten: je wat dommig voelen voelde nog nooit zo fijn.
The Watch

The Watch

RTL 5 om 20:30
The Watch is zo subtiel als een bulldozer, maar het is zo goed als onmogelijk je te verzetten tegen de puberale pret van deze vier jochies. Maar waarom zou je ook?
Tomtesterom

Tomtesterom

NPO 3 om 21:25
Dat Tom Waes niet goed wijs is, wist de vaste kijker van Tomtesterom natuurlijk allang. Vanavond besluit de Belgische avonturier de steile El Capitan te beklimmen.
Jeroen Pauw in Bangladesh

Jeroen Pauw in Bangladesh

NPO 1 om 21:30
Jeroen Pauw keert terug naar Bangladesh, waar vorig jaar april meer dan 1000 mensen stierven toen een kledingfabriek in elkaar donderde. Zal er iets veranderd zijn?
RTL Autovisie

RTL Autovisie

RTL 7 om 22:00
Het blad Autovisie mag dan al sinds 1956 bestaan, het nagelnieuwe programma start vanavond met presentator Eddy Zoey, journalist Werner Budding én gierende banden.
Three Burials

Three Burials

Canvas om 22:05
In dit regiedebuut van en met Tommy Lee Jones proberen twee mannen het lijk van een Mexicaan naar diens geboortedorp te transporteren. Dat lukt natuurlijk nét niet.

Deze week in Veronica Magazine

  • Yvon Jaspers boert al tien jaar goed!
  • Het laatste seizoen van Boardwalk Empire
  • DJ Hardwell is wéér de beste van de wereld
  • Intiem setbezoek: Dr. Tinus, vertrouwde cast, verrassende wending