Veronica Magazine

NPO Radio 2 Mijlpaal: Caro Emerald

NPO Radio 2 Mijlpaal: Caro Emerald

NPO 3 om 21:30
Met haar stem heeft Caro Emerald heel wat trommelvliezen gestreeld. In vijf jaar tijd bouwde ze een indrukwekkende carrière op. Hoog tijd dus voor de Mijlpaalprijs!
Hoarders

Hoarders

Fox om 19:30
Linda is gek op verzamelen én gek in haar hoofd. Emoties zijn haar vreemd. Zo kan ze maar moeilijk kiezen tussen het leven van haar man en dat van een plant. Tja...
Looper

Looper

RTL 5 om 20:00
Joe is een huurmoordenaar die terug in de tijd wordt gestuurd om zijn slachtoffers af te knallen. Dat gaat prima, totdat hij oog in oog komt te staan met zichzelf.
Jeroen Leenders: Sorry, ik ben Jeroen Leenders

Jeroen Leenders: Sorry, ik ben Jeroen Leenders

NPO 3 om 22:25
Jaren geleden reed de Vlaamse lolbroek Jeroen Leenders nog rond in zijn een taxi. Inmiddels heeft 'de klant laten lachen' voor hem een heel nieuwe betekenis gekregen.
De beste liedjes van ...

De beste liedjes van ...

SBS6 om 23:00
Niels Geusebroek kwam onze woonkamers binnen via The Voice en heeft sindsdien een vast plekje veroverd. Vanavond zingt hij nummers die een hoop voor hem betekenen.

TV TIPS MORGEN

Der Untergang

Der Untergang

RTL 7 om 20:00
Berlijn, april 1945. De nederlaag van de nazi's komt steeds dichterbij. In de bunker van Adolf Hitler begint het besef door te dringen dat de oorlog verloren is.
War Horse

War Horse

Net5 om 20:30
Een boerenjongen raakt zijn knol kwijt wanneer zijn vader 'm aan het leger verkoopt. Ondanks dat hij nog veel te jong is, gaat-ie als soldaat zijn paard achterna.
Who Do You Think You Are? USA

Who Do You Think You Are? USA

TLC om 21:00
Terwijl de broer van de Ierse moeder van Martin Sheen actief was in de Ierse burgeroorlog, streed de broer van zijn vader tegen Franco in Spanje. Pittig gezinnetje!
The '90s: the Decade: That Connected Us

The '90s: the Decade: That Connected Us

National Geographic Channel om 22:00
De tv-serie Friends, de foezelige Furby's, Jerry Springer, maar ook Bill Clinton. De jaren '90 stonden bol van hoogte- en dieptepunten. Erik de Zwart blikt terug.
Close-Up Kings

Close-Up Kings

Discovery Channel om 22:00
Drie adviseurs blijken geniale goochelaars te zijn en krijgen een eigen tv-show; het verhaal van Close-Up Kings is net zo verbluffend als hun vingervlugge vondsten.
zo: RAYMANN

zo: RAYMANN

NPO 1 om 23:10
Links- of rechtsom; de zondag is een beetje een zure avond. Jörgen Raymann verzacht de pijn met zijn vlijmscherpe grappen en kleurrijke persiflages.

TV TIPS OVERMORGEN

19 Kids and Counting

19 Kids and Counting

TLC om 16:25
Jim en Michelle laten de grootte van hun gezin over aan onze lieve Heer. Inmiddels hebben ze 19 kinderen. Dat is zwaar. Toch sluiten ze nóg een kind niet uit.
Adventure Time

Adventure Time

Cartoon Network om 17:00
De een na de andere bekende acteur kruipt in de huid van een animatiefiguurtje. Tel daar een leuke verhaallijn bij op en het succes van Adventure Time is verklaard.
Tourette on Tour

Tourette on Tour

RTL 5 om 20:30
Mensen met Gilles de la Tourette kunnen meer dan blaffen en vloeken. Spike, Dennis Weening en Babette Verhoef leveren in Tourette in Tour het verbluffende bewijs.
Deja Vu

Deja Vu

Veronica om 20:30
Doug Carlin wordt ingeschakeld om bewijsmateriaal te verzamelen wanneer er een bom is ontploft op een boot. Het déjà vu-gevoel van betrokken moet hem helpen.
De week van Filemon

De week van Filemon

NPO 3 om 21:20
Filemon gaat opnieuw op pad met Arie Boomsma. Dat deed-ie in 2011 ook al eens, wat uitmondde in een homo-erotisch onderonsje. Wat hebben ze vanavond voor ons in petto?
The 12 Year Old Shopaholic

The 12 Year Old Shopaholic

TLC om 22:00
Koopverslaafde, manipulatieve kids, van wie de ouders geen nee kunnen zeggen, laten ziet wat een koopverslaving met hen doet. Zo jong en nu al een gat in de hand.