Veronica Magazine

Family Guy

Family Guy

Comedy Central om 12:50
Benieuwd of de bijdehante peuter Stewie eindelijk wereld gaat overnemen of gewoon een aflevering gemist? Geen paniek, dit weekend is het Family Guy Weekend.
25 jaar RTL: Ik hou van RTL

25 jaar RTL: Ik hou van RTL

RTL 4 om 20:00
25 jaar RTL betekent 25 jaar televisiehistorie. Ter ere hiervan spelen twaalf RTL 4-coryfeeën van vroeger en nu de bekende en gezellige 'Ik hou van Holland'-spellen.
De Kwis

De Kwis

NPO 1 om 20:25
Het komt zelden voor, maar in De Kwis draait niet alles om Paul de Leeuw. Vier cabaretiers nemen op ludieke wijze het nieuws door, terwijl Paul lachend toekijkt.
DWDD Saturday Night

DWDD Saturday Night

NPO 3 om 20:50
De Jeugd van Tegenwoordig schuift aan om hun ideale muziekavond samen te stellen. De avond wordt afgesloten met Daft Punks house-musical Interstella 5555.
Ik vertrek

Ik vertrek

NPO 1 om 21:10
Tadaa, dat is het dan! Beteuterd kijken Frans en Marcha naar het dorre stukje grond waar ze hun nieuwe, Spaanse optrekje hadden verwacht. Leuk joh, emigreren.
Fright Night

Fright Night

Veronica om 22:10
Charley vindt het vreemd dat zijn klasgenoot plotseling verdwenen is. En zijn klasgenoot blijkt niet enige. Al snel verdenkt hij zijn nieuwe en beetje rare buurman.

TV TIPS MORGEN

Familie gezocht

Familie gezocht

RTL 4 om 20:00
Door SBS6 bij het grofvuil gezet, op de platte kar weer binnengereden door RTL 4; Nance presenteert daar vanaf vanavond de revival van NCRV-hit DNA Gezocht.
De reünie

De reünie

NPO 1 om 20:20
Rob Kamphuus' (ingeruild door Patrick Lodiers) laatste seizoen van De Reünie begint extreem als tijdens de opnames in een wildpark een dodelijk slachtoffer valt.
2/11 het spel van de wolf

2/11 het spel van de wolf

NPO 2 om 20:20
In dit drama speculeren twee vrienden van wijlen Theo van Gogh er lustig op los: Theo is doelbewust geslachtofferd omwille van het staatsbelang. Heftig.
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Net5 om 20:30
Jack Sparrow heeft de ene vijand nog niet van zich afgeschud of de volgende staat alweer klaar om een appeltje met hem te schillen: piraat Davy Jones en z'n gevolg.
Een prettig gesprek met Lieuwe Van Gogh

Een prettig gesprek met Lieuwe Van Gogh

RTL 4 om 22:30
Theo van Gogh. Voorvechter van vrijheid van meningsuiting? Ja. Een provocateur? Zeker. Maar ook de pappa van Liewe, die vanavond openhartig over zijn vader praat.

TV TIPS OVERMORGEN

Fort Boyard

Fort Boyard

NPO 3 om 20:25
Gouden munten, dwergen en je grootste angsten; Fort Boyard is niet geschikt voor mietjes. Lauren Verster praat de korte eindjes dit jaar met Freek Bartels aan elkaar.
The Bourne Legacy

The Bourne Legacy

Veronica om 20:30
De blockbuster-maandag van de November Premiere Maand trapt keihard af met The Bourne Legacy, waar Jeremy Renner het stokje overneemt van Matt Damon.
Celblok H

Celblok H

SBS6 om 20:35
Ruim een miljoen kijkers zagen hoe Suus Lex een koppie kleiner maakte en voor drie maanden in de isoleer verdween. Nu is ze terug en ze wil maar één ding: wraak!
Ruben vs Geraldine

Ruben vs Geraldine

NPO 3 om 21:20
Strijden tegen 'oudjes' Sophie en Katja is één ding, maar een duel met de kittige Geraldine is andere koek. Lauwe lobbes tegen pittige poes, in Canada welteverstaan!
Sex Academy

Sex Academy

RTL 5 om 21:30
De crème de la crème van slecht seksend Nederland gaat vanaf vanavond terug de schoolbanken in. Hier stoomt Goedele hen klaar voor het ultieme hoogtepunt.
Stalker

Stalker

SBS6 om 21:30
Stalkers (lees: obsessieve idioten die je niet met rust kunnen laten) worden in deze nieuwe serie keihard aangepakt door de leden van de Threat Assesment Unit. Bravo!
Elephant White

Elephant White

Veronica om 23:10
Over mensenhandel heb je goeie films en films die zich schuldig maken aan effectbejag. Elephant White lijkt in de eerste categorie te vallen, maar schijn bedriegt!