Holland zingt Hazes 2018 early bird actie

 

Speciaal voor jou als fan hebben we nu een leuke verrassing. Veronica Magazine heeft een beperkt aantal early bird tickets weten te bemachtigen. Wij bieden jou en je vrienden de kans om de early bird tickets nu al met een rangupgrade te kopen*.

Holland Zingt Hazes staat al 5 jaar lang avond aan avond voor uitverkochte zalen. Na een spectaculaire jubileumeditie dit jaar, kondigen wij met trots aan dat het succesvolle Holland Zingt Hazes ook in 2018 terugkeert naar de Ziggo Dome Amsterdam, die op 20 en 21 april 2018 voor het zesde jaar op rij wordt omgedoopt tot grootste kroeg van Nederland!Bestel nu

 

Het concept van Holland Zingt Hazes is inmiddels bekend. Een avond feest, een avond luidkeels meezingen tijdens dit groots opgezette concert met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De trouwe fans maar ook de nieuwe generatie zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ weer herleven. Een keur aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zullen zijn hits onder begeleiding van de live band van Eric van Tijn weer ten gehore gaan brengen. Later dit jaar zal de line-up bekend worden gemaakt. De grootste hits, een fantastische line-up en de grootste kroeg van Nederland, kortom Holland Zingt Hazes is een avond FEEST. 


* De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.